Witam,
Dziś rano zepsuł mi się Sg s3, ale temat nie dotyczy s3 a mojego starego poczciwego mini 2. Bez zbędnego pisania opiszę wam mój problem, a polega on na tym że telefon nie czyta żadnych kart sim na początku pomyślałem że to wina mojej sim bo jest już strasznie wysłużona ale okazało się że nie postanowiłem, więc
włożyć inną kartę nową dalej było to samo. Przeszukując inne tematy na nic konkretnego się nie natknąłem. Wypisze wam informacje o które ludzie prosili w innych tematach:
- IMEI telefonu się wyświetla.
- Typ sieci kom. UMTS.
- Moc sygnału -103dBm 5asu.
- W. Androida: 2.3.6 oryginalny (telefon kupiony w plusie).
- W górnym menu/pasku wyświetla się ikona sim z wykrzyknikiem.
- Tam gdzie powinna być podana sieć pisze Tylko połączenia alar.
- Gdy próbuje wykonać jakaś czynność np: wpisać kod USSD piszę mi Sieć telefonii komórkowej niedostępna.
Jeżeli będzie wam potrzebne jeszcze jakieś info to piszcie.
Liczę na pomoc!
Dziś rano zepsuł mi się Sg s3, ale temat nie dotyczy s3 a mojego starego poczciwego mini 2. Bez zbędnego pisania opiszę wam mój problem, a polega on na tym że telefon nie czyta żadnych kart sim na początku pomyślałem że to wina mojej sim bo jest już strasznie wysłużona ale okazało się że nie postanowiłem, więc
włożyć inną kartę nową dalej było to samo. Przeszukując inne tematy na nic konkretnego się nie natknąłem. Wypisze wam informacje o które ludzie prosili w innych tematach:
- IMEI telefonu się wyświetla.
- Typ sieci kom. UMTS.
- Moc sygnału -103dBm 5asu.
- W. Androida: 2.3.6 oryginalny (telefon kupiony w plusie).
- W górnym menu/pasku wyświetla się ikona sim z wykrzyknikiem.
- Tam gdzie powinna być podana sieć pisze Tylko połączenia alar.
- Gdy próbuje wykonać jakaś czynność np: wpisać kod USSD piszę mi Sieć telefonii komórkowej niedostępna.
Jeżeli będzie wam potrzebne jeszcze jakieś info to piszcie.
Liczę na pomoc!