logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mastercook PTDE 134 ECO-po włączeniu pranie trwa ok. 2 minut

emdo6 03 Wrz 2015 12:58 1125 2
REKLAMA
  • #1 14968176
    emdo6
    Poziom 9  
    W pralce Mastercook PTDE 134 ECO po włączeniu pranie trwa ok. 2 minut, po tym czasie zapala się Pranie zakończone.
    Czy to programator?
  • REKLAMA
  • #2 17210926
    BIGGI
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    U mnie po 10 latach to samo, po uruchomieniu jakiegokolwiek programu, nawet z zimną wodą, z pozostawioną, po napuszczeniu wody do pralki (odpowiedniej do programu) automatycznie uruchamia się PAUZA, po wciśnięciu przycisku PLAY/PAUSE, następuje ponowne napuszczanie wody, po czym z automatu następuje wypompowanie wody i na zegarku pojawia się że do końca pozostała minuta, woda wypompowana i po chwili, info, że pranie skończone i można już wyjąć... Dodam tylko, że wymieniałem grzałkę jakieś 8 miesięcy temu, oraz to, że ostatnie pranie jakie praleczka wykonywała kończyła ogromnym "waleniem" w trakcie którego, ze strachu wypięta została z prądu przez małżonkę. Kolejne pranie skutkowało takim zachowaniem jak opisałem.
    Opisuje, to pod tym postem bo był najbardziej bliski mojemu problemowi.
    Do tego pytanie moje brzmi, czy rozwiązał Pan problem? Pytam, bo widzę, że nikt nie odpisał, a może ktoś obserwuje post.
    Pozdrawiam[/img]
  • #3 17211745
    mrice
    Moderator AGD
    Ocena: 6930
    Do pomiarów silnik i grzałka, przy górno ładowanych do sprawdzenia jeszcze pozycjoner bębna.
REKLAMA