Witam, mam pewien problem, ponieważ ostatnio kupiłem telewizor XORO HTC2229D z DVD, USB, HDMI, AV, itd. wszystkiego nie będę wymieniał tylko te najważniejsze rzeczy, a mianowicie chodzi o to że nie dostałem w zestawie pilota, ponieważ tv jest używany, być może pilot zagubił się, szukam kodu do zaprogramowania pilota. Mój pilot to UNIVERSAL RC2008, szukałem po różnych forach, ale nic niestety nie udało mi się znaleść, kod jest w tej sytuacji naprawdę potrzebny, ponieważ tv ma wbudowany odtwarzacz DVD oraz tuner DVB-T. Tuner jeszcze da się obsługiwać, natomiast dvd nie. Jeżeli na nośniku jest kilka filmów, niestety ale można wybrać tylko film który znajduje się na pierwszej pozycji. Może ktoś zna jakieś dobre strony gdzie można znaleść taki kod, był bym bardzo wdzięczny ponieważ pilnie potrzebuje tego kodu, jeżeli nie jest dostępny kod na pilot który ja posiadam proszę podać inny pilot, napewno zakupię taki jak będzie trzeba, ważne żeby był kompatybilny z moim tv. Czekam na szybkie odpowiedzi, za każdą odpowiedź daję podziękowanie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam