logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki kod do pilota uniwersalnego dla telewizora Diora OTV C200?

ceill 19 Lut 2006 18:02 3594 4
REKLAMA
  • #1 2322674
    ceill
    Poziom 2  
    Przeszukałem forum na wiele sposobów ale nic nie znalazłem, dlatego zwracam się z pytaniem o czterocyfrowy kod do pilota uniwersalnego, który by pozwolił na obsługiwanie chociaż podstawowych funkcji telewizora Diora C-200.

Mam pilota od amplitunera Yamaha (RAV204), który nie ma funkcji wyszukiwania kodów, kod mogę wprowadzić tylko ręcznie. Pasują do niego kody od pilota uniwersalnego RCBW0200 - 8 Way i BW5080E - Remote Master 500 (http://www.piloty.republika.pl/uniwersalne.html), niestety podane listy kodów do tych pilotów pomijają wszystkie polskie marki telewizorów.

Proszę o pomoc. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2323845
    ceill
    Poziom 2  
    Zgadza się, tylko chodzi o to, aby pilotem, który już obsługuje cały sprzęt sterować również tą nieszczęsną Diorą.
  • REKLAMA
  • #4 3786962
    Anna-Maciej
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    Witam jam mam 3 uniwersalne piloty ale niestety nie można wszukać kodu do tv diora a piloty są napewno sprawne i czujnik w tv też jest sprawny proszę was o podanie kodu dzięki
  • #5 3787016
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6602
    Jeżeli przeszukaniem automatycznym nie znajdzie Ci kodu obsługującego to ten pilot nie obsługuje danego TV. Nic nie pomoże wpisanie jakiegokolwiek kodu. Cierpliwie całóść (kilkaset) przeszukaj albo daj sobie spokój.
REKLAMA