logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Helikopter, quadrocopter zdalnie sterowany - jaki wybrać na początek?

Outsider97 14 Wrz 2015 17:39 1320 3
REKLAMA
  • #1 14995010
    Outsider97
    Poziom 2  
    Witam mam zamiar kupić helikopter lub quadrocopter dla siebie dla zabawy i ciekawości. Nie wiem jaki model wybrać bo nie miąłem z tym wcześniej do czynienia i zastanawiam się nad helikopterem jedno wirnikowym lub quadrocopterem tak w przedziale cenowym 350-450. Wiem że czas lotu takich modeli wynosi parę minut i jest dość trudny zamierzam kupić niewielki model do zabawy w domu, który będzie posiadać możliwość wymiany części.

Chciałbym żeby czas lotu trwał do około 10 min chociaż i aby model posiadał wymienne akumulatorki i nie musi posiadać różnych gadżetów takich jak kamerki itp.

Chciałbym się dowiedzieć co wybrać żeby nie był to chiński chłam który polata dwa trzy razy i zaraz sam się popsuje tylko mały sprawny model.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 14995117
    1 PAWEL
    Poziom 42  
    Ocena: 1364
    Szukaj Syma x5c-1 z kamerą lub bez kamery i drugi to Hubsan X4.
    Polecam ten drugi.
    Nasz spory wybór części lub możliwość podebrania od innych zabawek.

Outsider97 napisał:
    chiński chłam

W tej chwili nie ma nic innego tylko chiński wyrób ukryty po marką lub china.
  • REKLAMA
  • #3 15008940
    Outsider97
    Poziom 2  
    Dzięki za pod powiedź i zastanawiam sie nad Hubsan'em X4 bo bardziej mi sie podoba estetycznie i dokupieniem do niego dodatkowego akumulatorka o trochę większej pojemności :)
REKLAMA