Witam mam zamiar kupić helikopter lub quadrocopter dla siebie dla zabawy i ciekawości. Nie wiem jaki model wybrać bo nie miąłem z tym wcześniej do czynienia i zastanawiam się nad helikopterem jedno wirnikowym lub quadrocopterem tak w przedziale cenowym 350-450. Wiem że czas lotu takich modeli wynosi parę minut i jest dość trudny zamierzam kupić niewielki model do zabawy w domu, który będzie posiadać możliwość wymiany części.
Chciałbym żeby czas lotu trwał do około 10 min chociaż i aby model posiadał wymienne akumulatorki i nie musi posiadać różnych gadżetów takich jak kamerki itp.
Chciałbym się dowiedzieć co wybrać żeby nie był to chiński chłam który polata dwa trzy razy i zaraz sam się popsuje tylko mały sprawny model.
Chciałbym żeby czas lotu trwał do około 10 min chociaż i aby model posiadał wymienne akumulatorki i nie musi posiadać różnych gadżetów takich jak kamerki itp.
Chciałbym się dowiedzieć co wybrać żeby nie był to chiński chłam który polata dwa trzy razy i zaraz sam się popsuje tylko mały sprawny model.