Witam kupiłem sobie odtwarzacz Intenso Scooter, dokładnie ten: http://www.instrukcjaobslugipdf.pl/intenso/video-scooter/instrukcja i nie potrafię zrobić listy odtwarzania. Po kolei co robię : 1. Podłączam odtwarzacz otwieram dysk wymienny H, jest pusty. Nie ważne czy wkleję tam piosenkę czy tysiąc folderów a do nich piosenki, gdy włączę odtwarzacz są te foldery, gdy włączę któryś z tych folderów są pokazane piosenki jakie w nich umieściłem, natomiast jeśli włączę już któraś z tych piosenek otworzą się wszystkie piosenki. Przykład: w folderze X mam piosenki 1,2,3 a w folderze Y 4,5,6. Otwieram folder X wyskakują piosenki 1,2,3, wybieram piosenkę 2 włącza się a od lewej piosenka 1 od prawej 3,4,5,6. Mam nadzieję że zrozumieliście. Nie ważne jaki i ile zrobię folderów odtwarzacz otwiera wszystkie piosenki w pamięci tak jakby był tylko jeden ogólny folder na wszystkie. Pozdrawiam
teraz link działa
Dodano po 3 [godziny] 42 [minuty]:
okey problem rozwiązany. Sprawe załatwiło włączenie odtwarzacza w języku angielskim i w opcjach ustawienie "repeat folder" , gdyż w kijowym języku polskim było to przetłumaczone na "odtwarzanie" więc na prawdę śmiech na sali ^^
teraz link działa
Dodano po 3 [godziny] 42 [minuty]:
okey problem rozwiązany. Sprawe załatwiło włączenie odtwarzacza w języku angielskim i w opcjach ustawienie "repeat folder" , gdyż w kijowym języku polskim było to przetłumaczone na "odtwarzanie" więc na prawdę śmiech na sali ^^