logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wymiana s3 bez LTE za Asus a53b

tablica24 21 Lis 2015 12:12 759 2
REKLAMA
  • #1 15170370
    tablica24
    Poziom 14  
    Ocena: 61
    Witam . Dostałem ofertę wymiany mojej s 3 bez Lte po gwarancji w dobrym stanie ze wszystkimi dodatkami na laptopa Asus A53B w zestawie z ładowarka i myszka i jakiś tam dokument potwierdzający autentyczność legalności.
    Parametry laptopa to :
    -CPU : AMD E -450APU WITH RADEON 1.65
    -RAM 4 GB
    -HDD 320 GB

Co do sprawdzenia temperatur stanu dysku itp to sprawdzę ma miejscu ale interesuje mnie ogólna cena rynkowa tego modelu ponieważ nigdzie go nie mogę znaleźć . Gość chce mi dać tego laptopa za telefon plus dopłacić ok 50zł. Cena rynkowa aktualnie mojego telefonu to ok 350 zł to i tak chyba dużo by było . Z góry dziękuję za pomoc użytkowników . Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 15191134
    Jar-Woj
    Poziom 26  
    Ocena: 314
    Cena wydaje się dobra ale pytanie w jakim stanie technicznym jest sprzęt.
    A poza tym czy laptop, że tak to ujmę nie ma ukrytych wad prawnych, z okazjami trzeba uważać aby się nie stać nieświadomie paserem.
  • #3 15194268
    tablica24
    Poziom 14  
    Ocena: 61
    Na całe szczęście nie wymieniłem się ;) pan który do mnie pisał 9 kazał się delikatnym oszustem, że tak ujme miałem już z nim przyjemność się spotkać . Wiec temat do zamknięcia . Pozdrawiam
REKLAMA