Witam.
Mam problem z zużyciem ramu, komputer się zacina zużycie ramu i procesora skacze, lagi straszne. Jestem zielony w temacie komputerów, wszystko co potrzebne do pomocy dodam.
Masz, być może, jakiś śmieciowy program, który obciąża zasoby. Jakie to HP? Jaki system? 32, czy 64 bit? Może masz za mało ram'u?
0 programów, tyko stery od amd (czysty system teraz win 10 x64). Hp Pavilion 15-N065Sw 4gb ramu wiec to nie wina ramu, czasem jest 100% dysku, próbowałem chyba już wszystkiego, hd tune clear.
PS.Sorry za nieobecność, poddałem się, ale wracam do walki
Zacina się dalej, tylko teraz zacina się, a procek ok. 30% ram 50% dysk 1% w stanie spoczynku nie wiem juz co robić, jak sie nie uda to wyrzucę to ścierwo przez okno...
Użytkownik zgłasza problem z wysokim zużyciem pamięci RAM i CPU w laptopie HP Pavilion 15-N065Sw, działającym na systemie Windows 10 x64. Pomimo braku dodatkowych programów i aktualizacji systemu, komputer doświadcza zacięć i spadków wydajności. Użytkownik próbował różnych rozwiązań, w tym zatrzymywania usług oraz skanowania dysku, ale problemy nadal występują. Wskazano na możliwość problemów z usługami systemowymi oraz konieczność analizy logów z narzędzia FRST. Użytkownik rozważa oddanie laptopa na gwarancję. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.