logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Audi 80 1994 1.9 TDi - montaż klimatyzacji, czy warto i jak to zrobić?

wlazmen 14 Cze 2005 00:03 1305 3
REKLAMA
  • #1 1575715
    wlazmen
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Witam i pozdrawiam wszystkich. Moje pytanie jest następujące: auto jest fabrycznie bez klimatyzacji. Czy jest sens, a jeżeli tak to jak wstawić do niego klimatyzację? Byłem dzisiaj na szrocie i gość powiedział że całą kompletną klimę do audi kupi za 1000 PLN. W sumie to nie jest bardzo duzy koszt, tylko że nie za bardzo wiem jak sie do tego zabrać. Z góry dziekuje za odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • #2 1575874
    Jerzy100
    Poziom 22  
    Ocena: 84
    Jeżeli chcesz kupić klime używaną to najlepiej oryginalną z tego modelu. Tylko przy zakupie takiego zestawu warto mnieć kogoś kto się zna i to bardzo dobrze w tym temacie. Trzeba sprawdzić czy w komplecie są takie rzeczy jak koło pasowe, łapy do zamontowania sprężarki, przewody ciśnieniowe, włączniki klimy (kokpit), czujniki itp. Każdy detal którego nie będzie (lub jest uszkodzony) to dodatkowy wydatek. I z tego co wiem założenie z uruchomieniem to dodatkowy koszt ok. 1000 PLN.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 1986632
    wlazmen
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Dziekuje wszystkim za udzielone odpowiedzi. Chyba dam sobie z tym spokoj. Temat uwazam za skonczony. Pozdro 4 all.:D
REKLAMA