logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Informatyka niestacjonarna na UŚ w Katowicach - opinie, trudność fizyki

tippy23 26 Gru 2015 09:33 2247 1
REKLAMA
  • #1 15269920
    tippy23
    Poziom 1  
    Cześć.
    Zastanawiam się nad wyborem studiowania w trybie niestacjonarnym na UŚ w Katowicach na kierunku Informatyka (inżynierska). Chciałbym poznać Wasze opinie o tym kierunku (w szczególności o trybie niestacjonarnym) a także dowiedzieć się jak wygląda tam fizyka? Przyznam szczerze, że ten przedmiot przeraża mnie najbardziej :).
  • REKLAMA
  • #2 16475750
    pvalue
    Poziom 9  
    Ocena: 2
    Podbijam temat, rozglądam się za czymś, co się da skończyć, a zarazem w jakimś stopniu pozwoli mi się rozwinąć.
    Byłem już na kilku uczelniach, niestety albo ja albo uczelnia zawodziła, mogę opisać swój przypadek.
    Studiowałem na MT w Gliwach AiR, niestety materiał tam przedstawiany to mechanika i budowa maszyn, może prócz wyższej matematyki i teorii sterowania. Co spowodowało, że zająłem się innymi rzeczami w życiu. Po kilku latach podjąłem studia informatyczne na prywatnej uczelni, poziom średni, niestety jak zwykle co innego było w trakcie semestru a co innego na egzaminie. Dobrnąłem do obrony pracy, którą sam musiałem zaproponować, ponieważ propozycje tematów np. mikrokontrolery moim zdaniem nie wiążą się z informatyką. I nie podałałem, pisząc autorską pracę dyplomową.
    Obecnie próbuję się rozwijać w dziedzinie informatyki, szukam uczelni na Śląsku którą bez duszy na ramieniu da się skończyć, zastanawiam się nad UŚ głównie z tego powodu, że mam blisko...
REKLAMA