logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować i uruchomić Delphi Ds150E? Problemy z wykrywaniem urządzenia

Kris3131 30 Gru 2015 23:31 3330 2
REKLAMA
  • #1 15284537
    Kris3131
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Witam. Jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Zakupiłem dziś chińczyka delphi ds150e, zabrałem się więc za instalacje na komputerze. Po niewielkich trudach, udało się. Podłączyłem więc sprzęt do komp i do samochodu, odpaliłem program, robię pierwszą próbę wyszukiwania COM, i nic. Tak jakby nie wykrywał urządzenia które, jest przecież podłączone do samochodu i do komputera.
    Rozpaczliwie proszę o pomoc w instalacji i uruchomieniu.
    Z góry dziękuje.
  • REKLAMA
  • #2 15806293
    MaaL20
    Poziom 11  
    Ocena: 7
    Sorry że odgrzewam kotleta ale mam podobny problem.
    U mnie jest trochę gorzej bo nawet nie potrafię do końca zainstalować programu.
    z płyty którą dostałem nie dzieje sie nic a z zaczerpnietych z sieci nie potrafię doprowadzić sprawy do końca nie wiem czy brakuje mi jakichś plików czy co ??
    Jeśli potrafi ktoś pomóc będę wdzięczny Pozdrawiam !!!
  • #3 16057727
    zaryk
    Poziom 11  
    Kris3131 napisał:
    Witam. Jestem tu nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Zakupiłem dziś chińczyka delphi ds150e, zabrałem się więc za instalacje na komputerze. Po niewielkich trudach, udało się. Podłączyłem więc sprzęt do komp i do samochodu, odpaliłem program, robię pierwszą próbę wyszukiwania COM, i nic. Tak jakby nie wykrywał urządzenia które, jest przecież podłączone do samochodu i do komputera.
    Rozpaczliwie proszę o pomoc w instalacji i uruchomieniu.
    Z góry dziękuje.

Dodano po 1 [minuty]:

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
REKLAMA