Witam.
Chciałem zrobić sobie backup w moim acerze 5745z. Podczas logowanie wcisnąłem atf+F10.
Po chwili wyskoczyło mi okienko gdzie miałem opcję:
"przywróć system w całości do ustawień fabrycznych", którą wybrałem.
Następnie miałem okienko z ostrzeżeniem co grozi formatem itd. oczywiście kliknąłem dalej
.
Później miałem okienko z informacjami:
Etykieta partycji: Acer
Wielkość partycji: 0.1 GB."
Co mnie bardzo zdziwiło, że taka mała wielkość, ale stwierdziłem, że chyba wszystko jest na miejscu.
Kliknąłem dalej.
I wyskoczył mi błąd/ostrzeżenie : "Na dysku jest zbyt mało powierzchni na pliki tymczasowe wymagane do tej operacji.
I teraz moje pytanie co zrobiłem nie tak?
Dodatkowo teraz nawet nie mogę wejść na Windowsa, ponieważ za każdym razem uruchamia mi się eRecovery Managment.
Czy ktoś z wam miał taki sam lub podobny problem i wie jak go rozwiązać?
Bardzo proszę was o pomoc w tej sprawie.
Chciałem zrobić sobie backup w moim acerze 5745z. Podczas logowanie wcisnąłem atf+F10.
Po chwili wyskoczyło mi okienko gdzie miałem opcję:
"przywróć system w całości do ustawień fabrycznych", którą wybrałem.
Następnie miałem okienko z ostrzeżeniem co grozi formatem itd. oczywiście kliknąłem dalej
Później miałem okienko z informacjami:
Etykieta partycji: Acer
Wielkość partycji: 0.1 GB."
Co mnie bardzo zdziwiło, że taka mała wielkość, ale stwierdziłem, że chyba wszystko jest na miejscu.
Kliknąłem dalej.
I wyskoczył mi błąd/ostrzeżenie : "Na dysku jest zbyt mało powierzchni na pliki tymczasowe wymagane do tej operacji.
I teraz moje pytanie co zrobiłem nie tak?
Dodatkowo teraz nawet nie mogę wejść na Windowsa, ponieważ za każdym razem uruchamia mi się eRecovery Managment.
Czy ktoś z wam miał taki sam lub podobny problem i wie jak go rozwiązać?
Bardzo proszę was o pomoc w tej sprawie.