logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GTA San Andreas - błąd wczytywania zapisanego stanu gry, jak naprawić?

buh 15 Cze 2005 17:21 10824 8
REKLAMA
  • #1 1580116
    buh
    Poziom 22  
    Ocena: 149
    mam problem kupilem gta san andreas zainstalowalem ladne dziala tylko trche lagi sa ale jak sie gra to nawet tego niewidac i tam jest tak jak w vice city trzeba przejsc jakas misje lub wiecej zeby mozna bylo zapisac stan gry ja oczywisice tak zrobilem wszedlem do tego koleczka czy tam jakiegos symbolu i zapisalem wszystkie pliki zapisuja sie do moich dokumentow i wszedlem zeby zobaczyc czy sie zapisalo plik zapisu byl mial prawidlowy rozmiar itd. na drugi dzien chcialem dalej zaczac gre ale pisalo o jakims bledzie wczytania nie pamietam dokladnie co tam pisalo i pomyslalem ze moze zaduzo razy zapisywalem gre na jednym pliku bo tak robilem i zaczalem kazdy zapis zapisywac na osobnym pliku ale to samo sie robilo blad wczytania pliku zapisu nie wiecie jak to naprawic?
  • REKLAMA
  • #2 1580184
    SQ9PXB
    Poziom 27  
    Ocena: 59
    buh napisał:
    o jakims bledzie wczytania nie pamietam dokladnie co tam pisalo

To moze przypomnij sobie co tam dokladnie pisalo, wowczas bedzie latwiej pomoc

p.s. gdzie kupiles ta gre? bo z tego co wiem, wypuscili 3500 kopi na polske i ciezko zdobyc...mowie tutaj oczywiscie o oryginalce!

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 1580263
    buh
    Poziom 22  
    a tego to ci juz niepowiem taemnica kazali mi w sklepie nie mowic niestety
    ale sam wolalbym niemowic nie ze mi moga zabrac plytke czy cos takiego
    wole nie mowic

czekaj zrobie screena to wytne ten kawalek gdzie pisze dokladnie o tym bledzie

pozdro

Dodano po 7 [minuty]:

juz mam screena prosze bardzo
    tylko niech Cie nie kusi widok :D
    Załączniki:
    • GTA San Andreas - błąd wczytywania zapisanego stanu gry, jak naprawić? blad zapisu.JPG (22.94 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 1580307
    SQ9PXB
    Poziom 27  
    widok mnie nie qsi, bo i tak w to nie bede gral, a pirata to moglem miec dzien po premierze w USA, ale chyba nie o to chodzi ? oryginal potrzebuje na prezent,a co do Twojego problemu, to sproboj sprawdzic, czy czasem nie zmienila sie sciezka dostepu do tego pliku, oraz jego atrybuty

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #5 1580603
    buh
    Poziom 22  
    nic takiego sie nie stalo co pisales aha tam w tym folderze gdzie sa zapisy jest tez zapisywana konfiguracja uzytkownika wczesniej cos zmienialem w ustawieniach sterowania a teraz nic i jak chcialem wczytac bez zmiany sterowania i inych podobnych to mi wyskoczyla jaks informacja a potem kliklem ok i wyskoczyl mi ten blad znowu
  • #6 1580642
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    buh napisał:
    to mi wyskoczyla jaks informacja

I znowu to samo: JAKA??
  • #7 1581193
    buh
    Poziom 22  
    przykro mi ale tej informacji chyba juz niedostaniecie poniewaz to tylko wtedy kiedy zrobilem cos co juz zapomnialem jak sie to robilo chyba ze mi sie przypomni cos usunalem
    a zobacze od kogos innego jak bedzie dzialac San Andreas np. sciagne sobie z internetu i zobacze czy bedzie ten sam blad
  • #8 1581210
    SQ9PXB
    Poziom 27  
    aha, jeszcze jedna sprawa, jak masz oryginalna gre, to mozesz kozystac z pomocy technicznej

pozdrawiam
  • #9 1581262
    buh
    Poziom 22  
    a no rzeczywiscie dzieki nigdy o tym sobie nieprzypomnialem

dzieki skorzystam zobaczymy co odpowiedza

pozdro

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy błędu wczytywania zapisanego stanu gry w GTA San Andreas po instalacji oryginalnej wersji gry. Gra działa, ale pojawiają się lagi, a po zapisaniu stanu gry i próbie jego wczytania następnego dnia pojawia się komunikat o błędzie, którego dokładna treść nie została zapamiętana. Próby zapisywania na różnych plikach nie rozwiązały problemu. Wskazano, że pliki zapisu znajdują się w folderze Moje Dokumenty, gdzie zapisywana jest także konfiguracja użytkownika. Zmiany w ustawieniach sterowania mogły mieć wpływ na problem, jednak błąd pojawia się również bez ich modyfikacji. Sugerowano sprawdzenie ścieżki dostępu i atrybutów plików zapisu oraz skorzystanie z pomocy technicznej producenta, jeśli gra jest oryginalna. Autor planuje przetestować działanie gry z innego źródła, aby zweryfikować, czy problem występuje również w innych wersjach.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA