ale gdy je umieszcze wtedy ich nie ma w grrze a gdy wsade do folderu gdzzie jest gra to jest po załadownai go wyskakuje mi błąd gta sa wyslij raport o błędach
ale w jakim formacie .set czy.b nie mam bladego pojęcia gdy pobrałem save to wzuciłem go gdzie trzeba i załadowałem i w tym momencie wyskakuje wyślij raport o błędach
Kolega dość konsekwentnie ignoruje zwracane mu uwagi na konieczność poprawienia błędów w własnych postach. Za lekceważenie poleceń moderatora karzę kolegę OSTRZEŻENIEM. Nie zwalnia to kolegi z obowiązku poprawienie WSZYSTKICH swoich błędów PRZED napisaniem kolejnego postu.
✨ Pliki save game do gry GTA San Andreas należy umieszczać w folderze "GTA San Andreas User Files" znajdującym się w katalogu "Moje Dokumenty". Wgrywanie zapisów do folderu z plikami gry powoduje błędy i komunikaty o wysyłaniu raportu o błędach. Format plików save to zazwyczaj rozszerzenie .b lub .set, jednak najczęściej używany jest plik z rozszerzeniem .b. Problemy z wczytywaniem save mogą wynikać z konfliktów z modami zainstalowanymi w grze, dlatego zaleca się ich usunięcie w celu poprawnego działania. Aktualne zapisy tworzone przez grę również znajdują się w tym samym folderze w "Moich Dokumentach". Wskazane jest pobieranie save'ów z zaufanych źródeł, aby uniknąć problemów z kompatybilnością. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.