Witam.
Jakiś czas temu kupiłem słuchawki Logitech G633.
Niestety mam z nimi pewien problem. Podczas rozmów na TeamSpeak'u moi koledzy skarżą mi się, że niewyraźnie mnie słychać. Na mikrofonach z kamerki internetowej i słuchawkach Creative Fatality mikrofony działają bez zarzutu. Zaktualizowałem sterowniki Realtek High Definition Audio do wersji R 2.79, ale to nie pomogło. Wysłałem słuchawki do serwisu Logitecha, ale nie znaleźli tam żadnych nieprawidłowości w działaniu i teraz zwracam się do Was o pomoc. Jaka może być przyczyna takiego stanu rzeczy? Czy kupno karty dźwiękowej może pomóc? Dodam, że korzystam z Windows 7 Ultimate.
Mój sprzęt to:
Procesor: Intel Core I5-4570 3.2GHz LGA1150 BOX HASWELL
Karta graficzna: EVGA GeForce GTX 780 SC ACX 3GB
Płyta główna: MSI Z87-GD65 GAMING
Pamięć RAM: Corsair Vengeance Pro 16GB
Zasilacz: Be Quiet! Pure Power L8 700W 80PLUS Bronze BN225
Z góry dzięki za wszelką pomoc.
Jakiś czas temu kupiłem słuchawki Logitech G633.
Niestety mam z nimi pewien problem. Podczas rozmów na TeamSpeak'u moi koledzy skarżą mi się, że niewyraźnie mnie słychać. Na mikrofonach z kamerki internetowej i słuchawkach Creative Fatality mikrofony działają bez zarzutu. Zaktualizowałem sterowniki Realtek High Definition Audio do wersji R 2.79, ale to nie pomogło. Wysłałem słuchawki do serwisu Logitecha, ale nie znaleźli tam żadnych nieprawidłowości w działaniu i teraz zwracam się do Was o pomoc. Jaka może być przyczyna takiego stanu rzeczy? Czy kupno karty dźwiękowej może pomóc? Dodam, że korzystam z Windows 7 Ultimate.
Mój sprzęt to:
Procesor: Intel Core I5-4570 3.2GHz LGA1150 BOX HASWELL
Karta graficzna: EVGA GeForce GTX 780 SC ACX 3GB
Płyta główna: MSI Z87-GD65 GAMING
Pamięć RAM: Corsair Vengeance Pro 16GB
Zasilacz: Be Quiet! Pure Power L8 700W 80PLUS Bronze BN225
Z góry dzięki za wszelką pomoc.