logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Siemens C60 - uszkodzenie po podłączeniu do niewłaściwej ładowarki, co robić?

GRZESROCK 17 Cze 2005 08:33 768 1
REKLAMA
  • #1 1584578
    GRZESROCK
    Poziom 10  
    Mam taki dosć wielki problem a mianowicie mam juz mojego simensika C60 rok czasu i bylem w pracy i mi sie rozladowala a byla mi diabelnie potrzeba wziolem ja podpiolem pod ladowarke tylko ze z innego telefonu poprzez samonosne styki i chcialem na ladowac tylk sierota jestem i niepomyslalem ze ten zasilacz ma inne parametry i cos chyba rabnelo w tej mojej komorce bo umarla normalnie... jak ja podpinam pod orginalna ladowarke to niekiedy zalapie ladowanie na 2,3 sekundy i znow umiera.... niewiem co sie w niej zjaralo i jesli ktos sie zna lu mila podobny problem prosze o pomoc a jeszcze czy jest sens to naprawiac czy lepiej zaopatrzyc sie w nowy sprzet...wiem ze opis jest bardzo pobierzny ale szczerze zalezy mi na uzyskaniu chocby dorobnej pomocy bo jak widac laik jestem w tych sprawach....

z Gory wielkie dzieki.....

• REKLAMA
  • #2 1584978
    torpido
    Poziom 17  
    Ocena: 1
    Nie starczyło Ci wyobraźni na to zeby uzmysłowić sobie co stanie sie gdy podłączysz coś niewadomo co i niewiadomo jak do skomplikowanego ustrojstwa które ma kilkanaście styków we wtyczce. Czy uważasz ze starczy Ci wyobrażni jeśli napiszę żebyś wzioł hot-air , sita, paste, flux i wymienił dialoga na nowego?

Z Góry współczuje
    Torpido
REKLAMA