Witam. Posiadam słuchawki Ibox x7 (nie wiem jaki model - jeżeli to jest ważne to proszę podać jakim programem mogę to sprawdzić, ponieważ zgubiłem pudełko ;/). Kilka dni temu rozmawiałem sobie z kolegą przez Steam. Następnie zacząłem grać w LEGO Marvel's Avengers. Przyszedł brat i chciał ze mną zagrać. Więc odpiąłem słuchawki i podłączyłem głośniki microlab M111. Graliśmy sobie i wtedy kolega zadzwonił do mnie. On mnie nie słyszał. Pobrałem sterowniki - nie działa, sformatowałem komputer - nie działa, zaktualizowałem Windows - nie działa. Nie mam możliwości sprawdzenia, czy mikrofon działa na innym komputerze, ponieważ posiadam tylko jeden. Ale znalazłem gdzieś w otchłani mojej szafy inne słuchawki, podłączyłem - i to samo. Ale teraz nie wiem, czy te słuchawki z szafy są popsute czy nie. Jeżeli nie - to problem będzie z komputerem (mam nadzieję, że są popsute, bo wtedy kupię nowe i może będzie działać ;D). Posiadam system Windows 10 Pro x64. Jeżeli nie podałem jakiś ważnych informacji, to proszę mnie poinformować, to je podam. Z góry wielkie dzięki za pomoc, która (mam nadzieję) mi pomoże!