logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pozwala przekształcić telefon analogowy na adapter VoIP

romaron 23 Cze 2005 22:56 2288 3
REKLAMA
  • #1 1602399
    romaron
    Poziom 2  
    Adapter HT486 pozwala przekształcić każdy telefon analogowy na w pełni funkcjonalny adapter VoIP. Można się łączyć telefonicznie poprzez internet nawet nie mając komputera. Nie znam na tyle angielskiego aby to skonfigurować. Może się ktoś tym zainteresuje i mi odpowie. Podaję stronę : www.grandstream.com Czekam na odzew
    Romaron
  • REKLAMA
  • #2 1602615
    mrx
    Poziom 18  
    Ocena: 7
    1. no.. fajny fajny sprzęt tylko.. nie wiem czego oczekujesz od uzytkowników "elektrody" bo szczerze mówiąc, osobiście nie wiem z czym masz problem.

2. Z ogólnych informacji wynika, że jest to bramka VoIP, router itd... i wcale nie przekształca tel analogowego w coś tam .. tylko umozliwia jego wykorzystanie do rozmów przez internet.
    Można nie mieć komputera ale ..trzeba mieć podłączenie do internetu, więc samo to rozwiązanie nie stanowi jakieś rewelacji w czasach gdzie w co drugim warzywniaku stoi komputer nie mowiac o większych firmach. Fajnie jest mieć coś takiego tylko .. patrz pkt 1.

3. Konfiguracja jest w instrukcji użytkownika napisana takim językiem , ze bez problemu dasz sobie rade. Gdybyś miał problemy to są tam nawet obrazki przy pomocy ktorych nie znając angielskiego też dasz sobie rade.
    Jeżeli natomiast chcesz by Ci to ktoś przetłumaczył to .. może dalej nie będę pisał.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 1606724
    pieterek
    Poziom 18  
    Ocena: 17
    Na stronie www.elterix.pl ma kolega opis tej bramki w języku polskim oraz sposób konfiguracji.Pozdrawiam.
  • #4 1610022
    goscu
    Poziom 16  
    Ocena: 10
    Dodam jeszcze że bramka ta obsługuje protokół sip ( chyba teraz najbardziej popularny).
    Do jakiego operatora VOIP chciałbyś ją przyłączyć ?
REKLAMA