logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Windows 7 - GPU Meter nie daje wszystkich odczytów.

Trantigne 07 Kwi 2016 02:12 999 2
REKLAMA
  • #1 15585713
    Trantigne
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam, zainstalowałem sobie między innymi gadżet o nazwie GPU Meter. Problemem jest fakt, że nie wyświetla poprawnie (a w zasadzie to w ogóle nie wyświetla) niektórych parametrów:

W ustawieniach w sekcji Options, polu Select Method próbowałem zarówno Standalone jak i PC Meter (ten drugi oczywiście zainstalowany i działa w tle). Pytanie czy jest to wina karty graficznej czy jakiś bug programu ? Z tej samej serii dodatków mam odpalone CPU Usage i Drivers Meter, oba śmigają bezbłędnie. GPU-Z za to wykrywa wszystko bez problemu:

Windows 7 - GPU Meter nie daje wszystkich odczytów. Windows 7 - GPU Meter nie daje wszystkich odczytów.

System operacyjny: Windows 7 Ultimate SP1 kompilacja 7601
    Karta graficzna: ATI Radeon 3850 512MB GDDR3 (referent lub wersja od Sapphire na referencyjnym czerwonym PCB - nie wiem bo brakuje mi tego plastikowego covera)
    Wersja sterowników: Catalyst v13.9
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 15585994
    witoj
    Poziom 30  
    Ocena: 138
    Z linku który podałeś napisali ***
    *ATI does not support Memory Usage, Shader Clock and Memory Controller.
    **Some of function need the latest graphics card driver from Windows Update.
  • #3 15587745
    Trantigne
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    No to temat rozwiązany a dla Ciebie 'Pomógł', dzięki :) Z przemęczenia umysłowego człowiek momentami przestaje całkiem myśleć, heh
REKLAMA