Waga to około 400gram
Wysokość 6,5 cm Długość 32 cm Szerokość13,5 cm
Wysokość 6,5 cm Długość 32 cm Szerokość13,5 cm
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tam0ceanborn napisał:
można to wysłać "allegro paczkomaty inpost" i wtedy niezależnie od gabarytu mamy 7,99.
miecho18 napisał:0ceanborn napisał:
można to wysłać "allegro paczkomaty inpost" i wtedy niezależnie od gabarytu mamy 7,99.
Jeszcze nigdy nie udało mi się osiągnąć tej kwoty, a parę razy już korzystałem z tej formy wysyłki. Zawsze wychodzi minimum 11,49zł jak dobrze pamiętam. Te 7,99zł to jest jedna wielka lipa. No i gabaryt ma znaczenie - im większy (do wyboru A, B lub C) tym wyższy koszt wysyłki. 11,49zł wychodzi za gabaryt A.
miecho18 napisał:Opcja wysyłki "Allegro Paczkomaty InPost" ma maksymalną cenę 7,99. Natomiast jest też opcja "Paczkomaty 24/7", często schowana pod "Inne sposoby dostawy" i tam możesz wpisać inna kwotę.Właśnie chodzi o wysyłkę przedmiotu sprzedanego na allegro. Najlepsze jest to, że przy wystawianiu aukcji nie można ustawić większego kosztu wysyłki paczkomatem niż 7,99zł. Typowe naciągactwo.
vania napisał:miecho18 napisał:Opcja wysyłki "Allegro Paczkomaty InPost" ma maksymalną cenę 7,99. Natomiast jest też opcja "Paczkomaty 24/7", często schowana pod "Inne sposoby dostawy" i tam możesz wpisać inna kwotę.Właśnie chodzi o wysyłkę przedmiotu sprzedanego na allegro. Najlepsze jest to, że przy wystawianiu aukcji nie można ustawić większego kosztu wysyłki paczkomatem niż 7,99zł. Typowe naciągactwo.
amator2000 napisał:
Czy wtedy - jak się ktoś uprze - można odebrać paczkę w placówce
0ceanborn napisał:amator2000 napisał:
Czy wtedy - jak się ktoś uprze - można odebrać paczkę w placówce
Tych magazynów nie jest dużo np w Katowicach nie ma i trzeba jechać do Sosnowca.
amator2000 napisał:
akurat nie jestem ze Śląska, i się zastanawiam, czemu nie ma alternatywy, że za te same pieniądze : paczkomat albo placówka z panią za ladą
0ceanborn napisał:Pani za ladą musi dostać pensję, paczkomat nie, za to czynny 24/7.