logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizja mini pc tv android ?

kamil0s0063 08 Maj 2016 22:41 1974 6
REKLAMA
  • #1 15661545
    kamil0s0063
    Poziom 2  
    Witam mieszkam w Niemczech chciałbym mieć Polsko Telewizje jak na razie mam podłączony laptop i korzysta ze strony telewizjada, lecz laptop mi jest potrzebny macie jakieś inne rozwiązanie ? Czytałem coś o mini pc, ale nie wiem, czy odtworzę np. : telewizjade.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 15671739
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 454
    Mini PC to nic innego jak mały komputer więc bez problemu odtworzysz to co jest na telewizjada.net
    Podaj ile masz na wydanie to coś doradzimy.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 15688891
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 15688968
    AxelNext
    Poziom 38  
    Ocena: 454
    Jeśli chcesz poczynić zakup tylko dla telewizja.net to się zastanów bo to źródło ma coraz większe problemy. Ostatnio wprowadzili tylko konta "Premium".
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #5 15689563
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #6 15951655
    kamil0s0063
    Poziom 2  
    Moge wydac jakies 500 zl macie jakies propozycje ??

Dodano po 5 [minuty]:

LOCOLOCO napisał:
    Są inne konta z poziomu Kodi, czyli wystarczy mieć Androida i masz streamowane telewizje ze świata.

Nie mam tv z androidem

Dodano po 3 [minuty]:

LOCOLOCO napisał:
    Kup telewizor z Androidem, wgraj wtyczki do KODI i problem masz rozwiązany.
    Albo możemy wgrać je przed zakupem.

Niedawno kupiłem telewizor i nie mam go zamiaru zmieniać tylko ze względu na androida

Dodano po 4 [minuty]:

AxelNext napisał:
    Jeśli chcesz poczynić zakup tylko dla telewizja.net to się zastanów bo to źródło ma coraz większe problemy. Ostatnio wprowadzili tylko konta "Premium".

Wykupienie konta premium to dla mnie nie problem tylko Żeby to wszystko chodziło bez laptopa
  • Pomocny post
    #7 15951753
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik poszukuje alternatywy dla laptopa do oglądania polskiej telewizji w Niemczech, korzystając z serwisu telewizjada.net. Odpowiedzi sugerują zakup mini PC, który umożliwi odtwarzanie treści z telewizjada, oraz rozważenie telewizora z Androidem z zainstalowanymi wtyczkami do KODI. Wskazano również, że istnieją inne źródła telewizyjne dostępne na Androidzie. Użytkownik dysponuje budżetem około 500 zł, ale nie planuje wymiany nowego telewizora na model z Androidem. Proponowane rozwiązania obejmują zakup dongla z Androidem jako alternatywę.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA