logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam info o kolunmach TAGA HARMONY TAV-906F

rathaniel 19 Maj 2016 11:37 2937 6
REKLAMA
  • #1 15684879
    rathaniel
    Poziom 12  
    Ocena: 22
    Witam. Nie mogę nigdzie wygrzebać testów, recenzji, wątków na temat kolumn TAGA HARMONY TAV-906F. Też mocno przeciętne jak 606? Warto brać nowe fronty na pełnej gwarancji producenta/importera do grania stereo za 1000zł?

Jedyne co znalazłem to wzmianka, że jak ktoś chce Tagi, to powinien brać właśnie od 906 w górę.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 15685058
    rathaniel
    Poziom 12  
    Pokój ma 26-27m^2. Dodatkowo jest to stare budownictwo, pomieszczenia są wysokie.
  • REKLAMA
  • #5 15685076
    rathaniel
    Poziom 12  
    Raczej zależało mi na opinii na temat wyżej wymienionych kolumn
  • #6 15686239
    Apelek
    Poziom 7  
    Ocena: 20
    Gdy ja kupowałem swoje Monitor Audio MR6 w salonie stanowczo odradzili mi TAGĘ, ze względu na jakość kolumn. Powiedzieli że maja je w swojej ofercie tylko dla tego żeby nie stracić warunków handlowych u producenta. Oczywiście nie mieli niczego z TAGI na stanie.
  • REKLAMA
  • #7 15697554
    rathaniel
    Poziom 12  
    Kupiłem swoje kolumny TAV-906F (nowe) za 1000zł. Za takie pieniądze ciężko ustrzelić używane kolumny na allegro, które były by w dobrym stanie wizualnym i dorównywały muzycznie dziewięćset szóstkom. Ich normalna cena w sklepach to 1500 za parę. Za tyle pewnie można dostać już coś ciekawszego. Jestem mega zadowolony z zakupu. Z Rotelem grają poprawnie i dynamicznie, polecam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał informacji na temat kolumn TAGA HARMONY TAV-906F, zastanawiając się nad ich jakością w porównaniu do modelu 606 oraz opłacalnością zakupu nowych kolumn za 1000 zł. W odpowiedziach zasugerowano, że w tej cenie lepszym wyborem mogą być monitory, zwłaszcza w większym pomieszczeniu. Jednakże, jeden z użytkowników podzielił się pozytywną opinią po zakupie TAV-906F, podkreślając ich dobrą jakość dźwięku w połączeniu z amplitunerem Rotel oraz korzystną cenę w porównaniu do używanych modeli.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA