logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki telefon z głośnym wbudowanym głośnikiem do słuchania muzyki?

damian57576 04 Cze 2016 17:31 1089 9
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 15720581
    arczi.play
    Poziom 2  
    Może IPhone albo dokup sobie głośnik bezprzewodowy polecam JBL GO za 130 zł w neonet lub media expert

Dodano po 3 [minuty]:

A jeśli telefon to masz HTC Sensation XE lub HTC One M8
  • #3 15720591
    maurycy123
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 735
    damian57576 napisał:
    Czy ktoś mógłby polecić telefon do słuchania muzyki przez wbudowany głośnik w telefonie
    A gdzie chcesz słuchać tej muzyki? Jak w domu to lepiej na jakimś stacjonarnym sprzęcie. A jak w komunikacji miejskiej, to się zastanów czy inni tez tego chcą słuchać.
  • REKLAMA
  • #4 15720619
    cxzcxz123
    Poziom 32  
    Ocena: 284
    Witam. Smartfony HTC mają najlepsze wbudowane głośniki. Może HTC One M7 albo HTC One M8 Ale jeśli nie chcesz wydawać tyle na telefon to zawsze można kupić głośnik bluetooth.
  • REKLAMA
  • #5 15720622
    damian57576
    Poziom 9  
    Ocena: 37
    Dzięki za odpowiedzi. Wolałbym bardziej mobilne urządzenie niż np. Radioodtwarzacza. Telefonu jako odtwarzacza muzyki będę raczej używał w domu przy pracy. iPhone mam nawet dwa i niezbyt sprawdzają się w roli mp3, myślałem o htc one m8s ale jak czytałem o nim trochę opini to wydaje mi się że może być niezły. I chciałbym skierować pytanie do posiadaczy htc one m8s aby podzielili się swoją opinią na temat tego telefonu.
  • #7 15720659
    damian57576
    Poziom 9  
    Ocena: 37
    Mam głośnik bluetooth ale jakość dźwięku nie jest tak dobra jak z telefonu. Nie mogę słuchać na maksymalnej głośności ponieważ trzeszczy dlatego zależy mi na telefonie z dobrym wbudowanym głośnikiem. Miałem niedawno Samsunga monte. Dla mnie to była poezja słuchać na nim muzyki, ale sprzedałem go ze względu nie komfortowego korzystania z wi-fi i internetu.

Dodano po 56 [minuty]:

A może sony ericsson wt19? Co o nim sądzicie? Posiada 2 głośniki i w ogóle jest przyzwoicie wyposażony jak na rok 2012.
  • REKLAMA
  • #10 15723531
    buczo11
    Poziom 28  
    Ocena: 121
    Witam!
    damian57576 napisał:
    Mam głośnik bluetooth ale jakość dźwięku nie jest tak dobra jak z telefonu.

To ten głośnik musi być bardzo marny. Ja jednak proponowałbym coś przenośnego.
    arczi.play napisał:
    polecam JBL GO

Według mnie to dobry kierunek. Ja używam troszkę większego (i droższego, ale warto) JBL Charge 2 plus.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy forum polecają telefony z głośnymi wbudowanymi głośnikami do słuchania muzyki, zwracając szczególną uwagę na modele HTC, takie jak HTC One M7 i HTC One M8, które są uznawane za jedne z najlepszych w tej kategorii. Inne sugestie obejmują iPhone oraz Sony Ericsson WT19, który posiada dwa głośniki. W przypadku, gdy użytkownik preferuje przenośne rozwiązania, rekomendowane są głośniki Bluetooth, takie jak JBL GO i JBL Charge 2 Plus. Użytkownicy podkreślają, że jakość dźwięku z telefonu jest często lepsza niż z głośników Bluetooth, a także sugerują rozważenie zakupu wzmacniacza i głośników dla lepszej jakości dźwięku.
REKLAMA