Witam.
Mam pytanie odnośnie Odis 3,0 a interfejsu z Vas`a V19 5054a
Nie chce zakładać nowego tematu bo może ktoś tu mi pomoże.
W 2012 kupiłem Vasa na allegro (RYŻ) i działa wszystko ok.
Od kumpla dostałem Odis 3,0 który kupił też allegro w tym roku i moje pytanie jest takie :
Co zrobić żeby moj "stary" interfejs działał z Odisem.
Dodam że wtyczki wyglądają identycznie moja i od kumpla. Jak instaluje moją to wykrywa ją itp tylko w miejscu zaznaczonym na obrazku na moim 5054a jest data 2012r
i w odis wyskakuje komunikat "sprawdz czy zaplon jest wlaczony i czy podpiety jest interfejs"
Pytanie czy da rade coś z tym zrobić czy musze sie zaopatrzyć w nowszą wtyczke???
Mam pytanie odnośnie Odis 3,0 a interfejsu z Vas`a V19 5054a
Nie chce zakładać nowego tematu bo może ktoś tu mi pomoże.
W 2012 kupiłem Vasa na allegro (RYŻ) i działa wszystko ok.
Od kumpla dostałem Odis 3,0 który kupił też allegro w tym roku i moje pytanie jest takie :
Co zrobić żeby moj "stary" interfejs działał z Odisem.
Dodam że wtyczki wyglądają identycznie moja i od kumpla. Jak instaluje moją to wykrywa ją itp tylko w miejscu zaznaczonym na obrazku na moim 5054a jest data 2012r
i w odis wyskakuje komunikat "sprawdz czy zaplon jest wlaczony i czy podpiety jest interfejs"
Pytanie czy da rade coś z tym zrobić czy musze sie zaopatrzyć w nowszą wtyczke???
Moderowany przez CameR:Wydzielono z:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3124014.html
Reg. 3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.