Dzień dobry
Mam nietypowy problem, otórz od pewnego dnia nie działa mi połączenie z Google.com, youtube.com, gmail. Wygląda to tak, że nie może pobrać certyfikatu a ja nie wiem jak temu zaradzić. Przeczesałem już chyba wszystkie fora na ten temat.
Na innych komputerach i urządzeniach google.com działa.
DNS-y zmieniałem na automatyczne i na Open-DNS a także dns preferowane przez Google. Nic to nie dało. Mogę jedynie korzystać z przeglądarki Bing.pl lub Yandex.com
Zegar czasowy jest ustawiony prawidłowo. W pliku hosts nie ma wpisów. Usunąłem ten plik hosts aby sprawdzić czy zadziała ale google nadal nic. Wyłączyłem zaporę i antywirusa Nod32 ale bez skutku.
Mój modem D-Link/DWR-921 łączy się przez kabel i WIFI, aktualnie korzystam z kabla LAN ze złączem RJ45.
W Chrome ten problem wygląda tak:
Opera:
Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia
Edge:
Mam nietypowy problem, otórz od pewnego dnia nie działa mi połączenie z Google.com, youtube.com, gmail. Wygląda to tak, że nie może pobrać certyfikatu a ja nie wiem jak temu zaradzić. Przeczesałem już chyba wszystkie fora na ten temat.
Na innych komputerach i urządzeniach google.com działa.
DNS-y zmieniałem na automatyczne i na Open-DNS a także dns preferowane przez Google. Nic to nie dało. Mogę jedynie korzystać z przeglądarki Bing.pl lub Yandex.com
Zegar czasowy jest ustawiony prawidłowo. W pliku hosts nie ma wpisów. Usunąłem ten plik hosts aby sprawdzić czy zadziała ale google nadal nic. Wyłączyłem zaporę i antywirusa Nod32 ale bez skutku.
Mój modem D-Link/DWR-921 łączy się przez kabel i WIFI, aktualnie korzystam z kabla LAN ze złączem RJ45.
W Chrome ten problem wygląda tak:
Cytat:Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia
Serwer www.google.pl nie zaakceptował Twojego certyfikatu logowania albo ten certyfikat wygasł.
Skontaktuj się z administratorem systemu.
ERR_BAD_SSL_CLIENT_AUTH_CERT
Opera:
Ta witryna nie umożliwia bezpiecznego połączenia
Cytat:Serwer www.google.pl nie zaakceptował Twojego certyfikatu logowania albo ten certyfikat wygasł.
Skontaktuj się z administratorem systemu.
Edge:
Cytat:Nie można nawiązać połączenia z tą stroną.
Sugerowane rozwiązanie
•Upewnij się, że używasz poprawnego adresu internetowego: https://www.google.pl
•Odśwież stronę
•Wyszukaj zawartość