logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki komputer nowy badź uzywany do 1500 zł ( +/- 100 zł ) ?

lipa_q 19 Lip 2016 16:45 582 4
REKLAMA
  • #1 15817792
    lipa_q
    Poziom 8  
    Witam. Słyszałem ze wyszły jakieś nowe karty graficzne, wiec te ktore byly na rynku dotychczas potaniały. Szukam komputera (może być z używek) do 1600zł.
    Komputer ma służyc głownie do grania w lol'a. Fajnie by było, gdyby istniała mozliwosc streamingu. Dodam ze za rok jestem wstanie rozbudować komputer o +/- 1300 zł. (podaje ta informacje ze wzgledu na plyte glowna) Prosiłbym o linki do koszyków z morele.

**Jest to reupload mojego poprzedniego tematu ze wzgledu na pojawienie sie na rynku nowych kart graficznych.
  • REKLAMA
  • #2 15817825
    radekslu
    Poziom 9  
    Ocena: 5
    To, że wyszły nowe karty graficzne, nie oznacza, że starsze potanieją. Tak sie dzieje w przypadku procesorów, ale nie kart graficznych niestety. Za taką cene moim zdaniem lepiej w laptopa zainwestować (im mniejsza cena tym mocniejszego laptopa od komputera kupisz). Moim zdaniem warto byłoby Ci dołożyć trochę i zainwestować w to :

Koszyk z morele

A jak to CI nie odpowiada to tu masz cały temat na tym
    Zestawy komputerowe za 900 - 5000zł
  • REKLAMA
  • #3 15819802
    Ationx
    Poziom 35  
    Ocena: 322
    Za 1600 z nówek to szału nie będzie. To już chyba lepiej po aukcjach szukać kompletnych używek.
  • REKLAMA
  • #5 15820246
    lipa_q
    Poziom 8  
    W jak najbliższym czasie tylko sie da, mysle ze 2 tyg max.
REKLAMA