logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GoPro Hero - Filmik się tnie, zacina się i po chwili przyspiesza.

DJBociek_ 19 Lip 2016 17:00 4800 1
REKLAMA
  • #1 15817809
    DJBociek_
    Poziom 9  
    Ocena: 42
    Witam mam problem z kamerą GoPro Hero kupiłem ją dzisiaj w sklepie Mediaexpert włożyłem kartę micro SD nagrałem filmik i filmik zacina się i po chwili wraca do normy tylko w innej klatce nie wiem o co chodzi kamera jest nowa zastanawiam się czy to nie wina kary micro SD. Dodam jeszcze że karta to SanDisk Ultra 16 GB Micro SD HC 1. Proszę o pilną pomoc ponieważ jutro ruszam na spływ kajakowy i chciał bym nakręcić filmik.
    Załączniki:
    • GoPro Hero - Filmik się tnie, zacina się i po chwili przyspiesza. 078506a5ac52d3e243698a37d36599ad.jpg (121.93 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GoPro Hero - Filmik się tnie, zacina się i po chwili przyspiesza. 41y0AZedlsL._SX355_.jpg (17.36 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 15817871
    DJBociek_
    Poziom 9  
    Ocena: 42
    Niestety kamera nie chce się włączyć nie wiem o co chodzi ładowanie także nie działa.

Dodano po 5 [godziny] 54 [minuty]:

Kamerka była tak rozładowana że nie dało jej się uruchomić ani naładować. A co do cięcia się filmików to wydaje mi się że to wina kodeków w telefonie.
REKLAMA