Witam, mam zamiar kupić telewizor do 3500 zł, znalazłem dwa telewizory które według opinii ludzi są warte uwagi m.in. LG 55UH600V albo SAMSUNG 55JU6072.
Takie oto telewizory mam na uwadze, jeżeli możecie wypowiedzcie się na ten temat, i proszę o polecenie innych telewizorów i dlaczego
pzdr
1) okolo 20m2 - wielkosc pomieszczenia
2) około 4 m od ekranu telewizora siedze.
3)Okolo 3-4 osoby zasiadaja przed tv.
4)raczej na wprost siedzimy od ekranu
5)telewizor raczej bedzie wisiec lecz moze tez stac
6)słonce swieci normalnie, tzn raz swieci raz nie, oswietlenie w pokoju jest naprawdę dobre.
7) Obecnie LG 42" chce cos lepszego, co da wiecej wrazen do 3500zł
8) Chciałbym zeby telewizor posiadał 4K lecz nie musi jezeli dacie jakas dobra oferte, 3D moze byc ale w sumie nie musi i tak rzadko z tego korzystam
9) kablowy
10) telewizor srednio pracuje 3-5 h
11) matowa czy blyszczaca - nie wiem co lepsze doradzcie:)
12) przewaznie ogladam jakies filmy, show, lub programy, zwykle uzytkowanie.
13) mysle ze internet moze byc fajna opcja, ktora mnie zadowoli
14) raczej nie zamierzam grac w gry, lecz fajnie jezeli mialby taka opcje .
15) mysle ze marka taka jak zawsze mialem, LG, Samsung, moze cos polecicie jeszcze?
16) 55"
17) denerwuje mnie troche w niektorych telewizorach ze latwo odbijaja swiatlo co czasem wieczorami przeszkadza w ogladaniu
18) czesciej ogladam wieczorami
19) Kwota jaką mogę poswiecic na TV - max 3,500 zł
20) tak jak wczesniej mowilem, 3d moze byc , lecz nie musi bo i tak rzadko z tego korzystam
PZDR
Takie oto telewizory mam na uwadze, jeżeli możecie wypowiedzcie się na ten temat, i proszę o polecenie innych telewizorów i dlaczego
1) okolo 20m2 - wielkosc pomieszczenia
2) około 4 m od ekranu telewizora siedze.
3)Okolo 3-4 osoby zasiadaja przed tv.
4)raczej na wprost siedzimy od ekranu
5)telewizor raczej bedzie wisiec lecz moze tez stac
6)słonce swieci normalnie, tzn raz swieci raz nie, oswietlenie w pokoju jest naprawdę dobre.
7) Obecnie LG 42" chce cos lepszego, co da wiecej wrazen do 3500zł
8) Chciałbym zeby telewizor posiadał 4K lecz nie musi jezeli dacie jakas dobra oferte, 3D moze byc ale w sumie nie musi i tak rzadko z tego korzystam
9) kablowy
10) telewizor srednio pracuje 3-5 h
11) matowa czy blyszczaca - nie wiem co lepsze doradzcie:)
12) przewaznie ogladam jakies filmy, show, lub programy, zwykle uzytkowanie.
13) mysle ze internet moze byc fajna opcja, ktora mnie zadowoli
14) raczej nie zamierzam grac w gry, lecz fajnie jezeli mialby taka opcje .
15) mysle ze marka taka jak zawsze mialem, LG, Samsung, moze cos polecicie jeszcze?
16) 55"
17) denerwuje mnie troche w niektorych telewizorach ze latwo odbijaja swiatlo co czasem wieczorami przeszkadza w ogladaniu
18) czesciej ogladam wieczorami
19) Kwota jaką mogę poswiecic na TV - max 3,500 zł
20) tak jak wczesniej mowilem, 3d moze byc , lecz nie musi bo i tak rzadko z tego korzystam
PZDR