logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Iphone 6 64GB - Dziwny komunikat w Google Chrome przy przeglądaniu stron

valdez76 27 Lip 2016 16:35 7800 15
REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 15833234
    JacekCz
    Poziom 42  
    Ocena: 1463
    na androidzie też miałem, tez pod chrome.. WYDAJE się że to zmierza do zrobienia czegoś po przestraszeniu.

czyszczenie pamięci przeglądarki, strony powitalnej itd...
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 15833928
    tygrysss
    Poziom 21  
    Ocena: 79
    Identycznie wyskoczyło mi dziś! Na stronie poradnik zdrowie coś takiego. 2 razy. To straszak czy co? Iphone 6s.
  • #7 15834049
    Berreto26
    Poziom 10  
    Ocena: 6
    Obstawiam fałszywe powiadomienie. Telefon Działa prawidłowo ?? Nie zawiesza się nie zamula ??

Dodano po 1 [minuty]:

jeżeli tak to wszystko jest w porządku ..

Dodano po 6 [minuty]:

wiem że iphone i samsung to 2 różne telefony ale jeżeli mój i twój działa prawidłowo to nic się złego nie dzieje. Wiem że jak się wyda 2 lub 3 tysiące na telefon to ma się obawy nawet po takim komunikacie może coś się stać. Miałem na LG działa tak samo na samsungu też działa jak wcześniej IPhone 4s (żadnego antywirusa nie mam na nim ios 7.1.2. 3 godziny internetu komunikat system zagrożony reset działa tak samo.
  • #8 15834504
    -viktoria
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Znalazłeś jakieś rozwiązanie? Od jakiś 2-3 dni mam dokładnie ten sam problem, w przeglądarce safari nawet na stronach typu wirtualna polska pojawia mi się takie coś i nie da się normalnie przeglądać.
  • Pomocny post
    #9 15834609
    PinkiePie
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    U mnie to samo wyskakiwało, ściągnełam z AppStore Adblocka i juz nic nie ma -.- całe szczescie bo powoli zaczelam sie martwić

Dodano po 4 [minuty]:

Napiszcie czy u was tez działa :)
  • #10 15834638
    xSzwagier
    Poziom 22  
    Ocena: 72
    Fałszywe powiadomienie. Przekierowanie na reklamy które wyrzucają takie powiadomienie.
    (adsrv ads)
  • #11 15834765
    -viktoria
    Poziom 2  
    PinkiePie napisał:
    U mnie to samo wyskakiwało, ściągnełam z AppStore Adblocka i juz nic nie ma -.- całe szczescie bo powoli zaczelam sie martwić

Dodano po 4 [minuty]:

Napiszcie czy u was tez działa :)

Działa! Super, dziękuje :)
  • #12 15834789
    tygrysss
    Poziom 21  
    Ocena: 79
    U mnie rownież działa. Stało sie to nagle z dnia na dzień. Czytałem stronę o zdrowiu i nagle mi takie cos wyskoczyło. Czyli rozumiem, że to zwykła reklama - nic groźnego ? AdBlock zadziałał.
  • REKLAMA
  • #13 15834812
    -viktoria
    Poziom 2  
    tygrysss napisał:
    U mnie rownież działa. Stało sie to nagle z dnia na dzień. Czytałem stronę o zdrowiu i nagle mi takie cos wyskoczyło. Czyli rozumiem, że to zwykła reklama - nic groźnego ? AdBlock zadziałał.

Mam nadzieję że to nic groźnego, u mnie pojawiło się to na stronach na które wchodzę często i nigdy nic podobnego się nie działo, też stało się to nagle.
    Nawet wymazałam całą zawartość ip, spróbowałam zalogować się na inne apple id, ale nic to nie dało.
  • #14 15835692
    xSzwagier
    Poziom 22  
    Ocena: 72
    To tylko reklama.
    Zmienianie apple id etc nic nie da - instalujcie adblocka i tyle.
  • #15 15836835
    shadow4601243
    Poziom 23  
    Ocena: 44
    To zwykły alert ze strony.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy iPhone 6 zgłaszają problem z dziwnym komunikatem w przeglądarce Google Chrome, który pojawia się podczas przeglądania stron. Wiele osób podejrzewa, że jest to fałszywe powiadomienie lub reklama, które nie wpływa na działanie telefonu. Niektórzy sugerują, że problem może być związany z złośliwym oprogramowaniem, jednak użytkownicy iPhone'ów nie mają dostępu do tradycyjnych programów antywirusowych. Rekomendowane rozwiązania obejmują zainstalowanie aplikacji AdBlock, co pomogło wielu osobom w rozwiązaniu problemu. Użytkownicy zauważają, że komunikat pojawia się nagle, często na stronach związanych ze zdrowiem, i nie wpływa na wydajność urządzenia.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA