logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jura Impressa S85 - skąd wziąć gdzie znaleźć wężyki i zaciski

betonmax1 31 Lip 2016 17:44 1740 4
REKLAMA
  • #1 15841138
    betonmax1
    Poziom 12  
    Ocena: 33
    Witam serdecznie. Mam problem z moim ekspresem, mianowicie w kilku miejscach mam delikatne wycieki przy przyłaczach wężykó. Moje pytanie brzmi czy jest możliwość kupna każdej części z osobna i zakucia sobie takiego wężyka. Jura Impressa S85 - skąd wziąć gdzie znaleźć wężyki i zaciski

Próbowałem już dokręcać ale niestety bez skutku. w 2 miejscach brakuje takiej maleńkiej rureczki z kołnierzem co wchodzi do środka wężyka.
  • REKLAMA
  • #2 15845293
    ssss
    Poziom 38  
    Ocena: 1798
    Witam
    Online BND-Kaffeestudio
  • REKLAMA
  • #3 16118974
    Józef Ornatowski
    Poziom 14  
    Ocena: 134
    Witam.
    Nie da się zakuć tych wężyków. Można kupić nowe tylko w 80% nic nie pomoże ponieważ dojdzie Ci problem z wejście na grzałce i nie dasz rady nawet przy nowym wężyku szczelnie dokręcić ten wężyk. Najprościej wykonać drobną przeróbkę i spokój już na zawsze. Polecam się w naprawach i częściach do Jury
  • REKLAMA
  • #5 16277947
    betonmax1
    Poziom 12  
    Ocena: 33
    Witam ponownie. Nie chce zakładać nowego tematu. Czy ktoś ma może rozebrany takie ekspres bądź jurę S95. Jaki to rozmiar gwintu wchodzący do górnej grzałki do robienia pary? czy jest 1/8 cala? Znalazłem firmę która oferuje tego typu złączki do własnego zakuwania.
REKLAMA