logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać nowe mapy na starą nawigację Smartgps sg750?

twis123 10 Sie 2016 22:04 3789 6
REKLAMA
  • #1 15861378
    twis123
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam. Posiadam nawigacje Smartgps sg750 i chciałbym się dowiedzieć czy da rade wgrac na to mapy bo to chyba jakas stara nawigacja i nie mam pojęcia jak to się robi.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 15862027
    jajacekpl
    Poziom 25  
    Ocena: 266
    Tam nie ma wyboru ścieżki. Spod NAWIGACJA startuje program wskazany w shell.ini na karcie SD

Przykładowa zawartość pliku shell.ini:
    \SDMMC\Automapa EU\Automapa EU.exe
    (dla uruchomienia AM)
  • #4 15862045
    twis123
    Poziom 2  
    Pobieralem jakieś automapy i instalowalem ale trzeba rejestrować mape a tego nie dam rady zrobić raczej więc są jakieś mapy bez koniecznosci rejestracji?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 15862061
    twis123
    Poziom 2  
    Okey zobaczę ten navigator jeszcze bo już miałem się poddac
  • #7 15862969
    twis123
    Poziom 2  
    Próbowałem zainstalować ten navigator i niby ok a na nawigacji nie widzi tego jakby w ogóle nie było zainstalowane.już zwatpilem ze znajdę do tego mapy

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiadający nawigację Smartgps SG750 poszukiwał informacji na temat wgrywania nowych map. Odpowiedzi sugerowały, aby zainstalować program na karcie microsdhc i skonfigurować plik shell.ini do uruchomienia map. Wspomniano o Automapa EU, która wymaga rejestracji, co stanowiło problem dla użytkownika. Zasugerowano również darmowy program Navigator Free, jednak użytkownik miał trudności z jego instalacją i widocznością nawigacji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA