logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

iphone 6 - po odłączeniu bateri i wpięciu nie chce się włączyć

zoja16 16 Sie 2016 13:11 702 1
REKLAMA
  • #1 15871862
    zoja16
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Wita, trafił do mnie iphone 6 wczesniej mial wymieniany dock poniewaz był zalany i był efekt wpiętych słuchawek, usterka usunieta działał, przy ogledzinach zauwazylem ze telefon byl w środku również zalany (wszystkie czujniki rózowe) ale okej dzialał. Po miesiecu trafił do mnie znowu z uszkodzonym głośnikiem rozmów, ponieważ telefon ulegl ponownemu zalaniu i zaczał skrzeczeć (w dodatku dotyk świrował, działał czasami jak chcial i odpalal aplikacje samowolnie). Okej wymienilem glosnik, wpinam baterie i nic. Telefon nie chce wstać dodam ze telefon działał, lecz gdy sie rozladowal a żadnego błedu typu zwarcie lub wkręcnie nieodpowiedniej śrubki nie nastąpiło.
    Piszę bo może tutaj bedą jakies pomysły, które bedą w stanie mnie naprowadzić.
  • REKLAMA
  • #2 15872011
    Glemark1
    Spec od GSM
    Ocena: 111
    W telefonie po zalaniu może być wszystko dodatkowo rozbierając go mogłeś coś uszkodzić nikt nie widząc telefonu ci go nie naprawi. Trzeba zdjąć ekrany i zobaczyć pod mikroskopem co tam się dzieje. Co do dotyku to te telefonu maja wadę jeśli chodzi o dotyk po pewnym czasie użytkowania przestają działać lub działają tak jak piszesz. Na to tez jest patent ale to już inny temat. Najpierw postaw go aby się włączał.
REKLAMA