Cześć.
Jak w temacie. Zastanawiam się jakie basy kupić do tego co posiadam, by się trochę rozbudować i pomyśleć o większych imprezach niż do 100 osób.
Na chwilę obecną posiadam:
końcówki:
- ADS 800 LX
- Crown XLS 2000
kolumny:
- HK audio pro:12
- LDM GVP312F
Myślę o 2 basach.
Docelowo chcę sprzedać HK, i dokupić końcówkę + jeszcze jedną parę LDM.
Sprzęt potrzebuje, aby obdzielić 2 imprezy jednego dnia, lub zrobić jedną "większą", na sali lub w przyrestauracyjnym ogrodzie - nagłośnienie animacji dla dzieci + jakaś muzyka w tle.
Budżet na kolumny: +/- 2500 brutto
Myślałem o 8 om. Pasywnych.
Wymagania kontrahenta nie są wygórowane: Sprzęt ma ładnie wyglądać i w miarę dobrze grać. Ważne, żeby kolumny tworzyły spójną całość (każdy nie był z innej parafii).
I teraz prośba do Was o opinie.
Czy warto iść w 2x LDM GSB-515?
15",
SPL (1 W/1 m) (dB): 101
RMS 500W
Razem z GVP312 będą się dobrze prezentować wizualnie, grają dosyć ładnie.
Na sali będzie dobrze wyglądać. W "plenerze" bas d*py nie urwie, ale nie będę tym nagłaśniał koncertów tylko Panią, która mówi do dzieci.
Będę wdzięczny za opinie.
Jak w temacie. Zastanawiam się jakie basy kupić do tego co posiadam, by się trochę rozbudować i pomyśleć o większych imprezach niż do 100 osób.
Na chwilę obecną posiadam:
końcówki:
- ADS 800 LX
- Crown XLS 2000
kolumny:
- HK audio pro:12
- LDM GVP312F
Myślę o 2 basach.
Docelowo chcę sprzedać HK, i dokupić końcówkę + jeszcze jedną parę LDM.
Sprzęt potrzebuje, aby obdzielić 2 imprezy jednego dnia, lub zrobić jedną "większą", na sali lub w przyrestauracyjnym ogrodzie - nagłośnienie animacji dla dzieci + jakaś muzyka w tle.
Budżet na kolumny: +/- 2500 brutto
Myślałem o 8 om. Pasywnych.
Wymagania kontrahenta nie są wygórowane: Sprzęt ma ładnie wyglądać i w miarę dobrze grać. Ważne, żeby kolumny tworzyły spójną całość (każdy nie był z innej parafii).
I teraz prośba do Was o opinie.
Czy warto iść w 2x LDM GSB-515?
15",
SPL (1 W/1 m) (dB): 101
RMS 500W
Razem z GVP312 będą się dobrze prezentować wizualnie, grają dosyć ładnie.
Na sali będzie dobrze wyglądać. W "plenerze" bas d*py nie urwie, ale nie będę tym nagłaśniał koncertów tylko Panią, która mówi do dzieci.
Będę wdzięczny za opinie.