logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG49UF640V - dioda miga 3 razy po użyciu aplikacji na smartfona

komordaniel 04 Wrz 2016 19:13 2886 1
REKLAMA
  • #1 15911526
    komordaniel
    Poziom 1  
    Ocena: 1
    Witam
    mam problem z telewizorem kupiłem lg bez pilota z wyprzedaży w Anglii włączyłem go działał poprawnie ale nie mieliśmy pilota wiec syn ściągnął aplikacje na smartfona wszystko działało super dopóki syn nie przyciskał czerwonego przycisku wyłączenia w smartfonie i się zaczeło juz ze smartfona nie można było odpalic go gdy wyciągałem wtyczkę i znowu wpinałem ją to dioda migała 3 razy i gasła na stałe wiec szwagier przywiózł pilota no i gdy wcisnąłem czerwony guzik to dioda zapaliła sie na stałe ale gdy znów wciskałem czerwony guzik to znów trzy razy zapaliła sie dioda trzy razy i znów nic sie nie pali ale widac jak przyciskam guzik power to widac lekki błysk na ekranie czy ktos wie co może byc przyczyna z góry dziekuje
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 15911872
    Piotr2608

Poziom 41  
    Ocena: 4487
    Error 03 - Remote controller comms error. Check wired correctly, if so check dipswitch in RC. Set to Sg for 1 unit, or Gr for group then reset power.
    Konto firmowe:
    ZimTech Piotr Zimny
    Przy Bażantarni 13/31A, Warszawa, 02-793 | Tel.: 666-XXX-XXX (Pokaż) | Strona WWW: https://zimtech.com.pl
REKLAMA