logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lexmark Z45 - czarny kartridż widoczny po wyjęciu, brak druku

ikwus 08 Lip 2005 14:25 1607 3
REKLAMA
  • #1 1638783
    ikwus
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Mam problem w Lexmarku Z45 a mianowicie z czarnym kartridżem nie drukuje a jak go wyjmę to drukarka dalej go widzi tak jak by był cały czas, kolor normalnie chodzi wyjmę i znika tak jak powinien a czarny czy jest włożony czy wyjęty program go widzi cały czas jak by siedział w drukarce i nie drukuje, ślady na chusteczce zostawia wiec jest dobry i prawie pełny. Co może się z nim a raczej z drukarką dziać podejrzewam że gdzieś nie łączy (karetka).
  • REKLAMA
  • #2 1640321
    KUBAKUN
    Poziom 11  
    Ocena: 15
    Witam ! Mam identyczny problem z z705 widzi czarny nabój czy jest czy go nie ma i oczywiście nie drukuje. Napisz czy nie miałeś wycieku atramentu na styki kartlidza , bo u mnie po tym przestało działać.
  • REKLAMA
  • #3 1641275
    ikwus
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Nie u mnie drukował i w pewnym momencie przestał i od tego czasu mam ten problem spróbuje wymienić karetkę
  • #4 3822881
    Guciu
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Panowe... To było już dawno... Ale czy macie nadal te LEKsmarki Z45? Potrzebuję karetki z płytką elektroniki. Mam inny niż Wy problem. Moja drukuje na czarno ale koloru przy kolorowej opcji niewidać choc widzi świerzutki nabój.
REKLAMA