Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

soft do nikii 3510i

psooya 09 Jul 2005 11:54 1131 19
    psooya
    Level 38  
    Witam
    mam pytanie skąd ściągnąć pewny soft do nokii 3510i i jakom oprogramowaniem zaprogramować telefon gdyż posiadam tylko kabelek
    Z góry dziękuje za pomoc
    Na stronie nokki już 2 godziny szukam i nie moge znaleść
  • Helpful post
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Tutaj znajdziesz soft oraz opisy i potrzebne programy do zmiany softu. Jednakże musisz mieć jeszcze jakiegoś boxa aby wgrać nowy soft

http://simplegsm.info/articles.php?id=63

pozdr
    KarizmoGSM

Level 28  
    To się nie trudź w poszukiwanie softu bo tym kabelkiem co masz to pewnie dzwoneczki możesz sobie powgrywac.
    aren
    Level 28  
    nie rozumiem.. ty chcesz wgrac soft ktory steruje komorka czy chcesz sobie wgrac tapetki dzwonki i inne pierdolki ?
    SMPAutohaus
    Level 11  
    Bez specjalnego przewodu i np."Tornado"(box) nie rób nic bo go całkiem popsujesz.Jeżeli już dostaniesz sprzęt to dostaniesz dostęp do specjalnej stronki.
    aren
    Level 28  
    Zostawilem u babci moja szklana kule i niestety nie wiem bez niej jakiego typu masz kabel i jaki masz system operacyjny. Musisz mi pomoc bo bez tego ani rusz..
    aren
    Level 28  
    chodzi o to czy masz podłączany pod com'a czy pod usb.. w oxygenie trzeba w ustawieniach wybrac jakim kabelkiem sie łączysz z telefonem..
    aren
    Level 28  
    tez sie meczylem z 3510i. jezeli kabel jest sprawny i wszystko dobrze ustwione to musisz bardzo dobrze wtyczke docisnac w telefonie pod bateria , bo ma slaby styk z telefonem
    psooya
    Level 38  
    jutro sprawdze miernikiem kabel i dokłądnie przyjrze sie stykom ale jak nie pójdzie to niewiem chyba sobie dam siana szięki i pozdro

Dodano po 23 [minuty]:

Aren miałeś racje niestykała ta podstawka z pinami pod baterie to jest kabel FBUS i moje ostanie pytanie to czy da sie tym kablem wgrać nowy soft w co wątpie
    aren
    Level 28  
    Juz wyzej ktos napisal ze softy wgrywa sie specjalnym boxem ktory kosztuje ok 1000 zl. Mozna tez kupic na allegro specjalny kabel twz chinol :) ale nie polecam tego.
    KarizmoGSM

Level 28  
    aren

No z ta cena to przegiąłeś 1000 zł to chyba z 8 ręki już po 400 zł chodzą
    aren
    Level 28  
    Sory ale nie znam sie na cenach. Ostatnio kiedy patrzalem ile kosztuje griffin to kosztowal wlasnie ok 1000 ale to bylo jakis czas temu. A te po 400 zl to sa nowe czy z allegro czy jeszcze z jakiejs innej reki ?
    KarizmoGSM

Level 28  
    No np na allegro a w sklepie to najtaniej widzialem i ninjahwdp po 500 zł (nowe)