logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Yamaha YMF719E-S - sterownik do karty

Micek64 11 Lip 2005 09:45 3223 8
REKLAMA
  • #1 1644935
    Micek64
    Poziom 18  
    Ocena: 75
    Czy ma ktoś sterwonik do tej dźwiękówki? To stara karta na szynie ISA, YMF719E-S spisałem z procesora, Windows rozpoznaje ją jako OPL3-SAx Sound Board...
    Sterwoniki do Win95/98:)

Dzięki;)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 1645731
    Micek64
    Poziom 18  
    Kolobos... szukałem na drivergiude, ale tam własnie login i hasło było potrzebne... kiedyś było driver i all, a teraz jest driver1 :) dzięki za to, nie wiedziałem że login zmienili :)

Dziękuje za sterownik! Pozdrawiam!
  • #5 5067370
    kuczera15
    Poziom 19  
    Ocena: 23
    Witam serdecznie.

Panowie proszę o wrzucenie sterowników do tej karty NA FORUM w miarę możliwości.

Hasło i login na driversguide są już NIEAKTUALNE.

POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDŹ.
  • #7 5068269
    kuczera15
    Poziom 19  
    Ocena: 23
    OK dziękuję.

Problem w tym, że potrzebuję sterowniki do tej karty pod Windows XP. a dostępne są tylko pod 98.

Orientujecie się, jak zainstalować tą kartę pod XP ????
    POZDRAWIAM i z góry dziękuję za pomoc.
  • REKLAMA
  • #9 16778185
    Micek64
    Poziom 18  
    Dziękuję za pomoc

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania sterowników do karty dźwiękowej Yamaha YMF719E-S na szynie ISA, rozpoznawanej przez Windows jako OPL3-SAx Sound Board. Dostępne sterowniki dla systemów Windows 95/98 można znaleźć pod adresem http://ftp.tpnet.pl/vol/d1/sterowniki/dzwiek/Yamaha/Ymf719/Win9x/ oraz na stronie driverguide.com, choć wymaga to rejestracji konta. Użytkownicy zwracają uwagę, że sterowniki pod Windows XP nie są oficjalnie dostępne, a system ten zawiera jedynie wbudowane sterowniki do tej karty. Zalecane jest korzystanie z oryginalnych sterowników Yamaha dla systemów Windows 2000/ME, dostępnych na stronie producenta. W dyskusji podkreślono również konieczność podania wersji systemu operacyjnego przy pytaniu o sterowniki.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA