logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Formatowanie Nokia 7610 – czy usunie język polski dograny do telefonu?

DannyM 11 Lip 2005 17:47 1904 10
REKLAMA
  • #1 1646071
    DannyM
    Poziom 11  
    Witam.

Kiedys w nokii 6600 dokonalem formatowana telefonu. Zastaawiam sie czy ta samam metoda zadziala na 7610 i czy przypadkiem nie skasuje ono jezyka polskiego ktory jak sadze zostal dograny do tego telefonu.

Prosze o fachowe rady.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1648252
    carol
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Zapewne masz na myśli przywrucenie ustawień domyślnych. Możesz to śmiało zrobić nie bojąc się że stracisz PLa
  • REKLAMA
  • #3 1648288
    DannyM
    Poziom 11  
    Chodzi mi doladnie o ten proces opisany w tym linku.

Nie jestem pewien czy on zadziala na 7610 ale pytam aby miec pewnosc.http://xworld.pl/nokia/index.php?mod=articles&act=read&id=5

Dodano po 2 [godziny]:

Zrobilem i smialo mozna robic ... polecam Czerwona sluchawka + * + 3 + włącz i czekać az sie pokaze formatuj ;)
  • #4 1818733
    flash15
    Poziom 12  
    Cholercia ja próbowałem i jakoś nie idzie. Też posiadam 7610. czemu u mnie nie idzie??
  • #5 1818936
    DannyM
    Poziom 11  
    Idzie idzie tylko po malu i dokladnie :)
  • REKLAMA
  • #6 1819123
    flash15
    Poziom 12  
    Bede próbował, ale raczj prędzej sobie palce połamie na tej klawiaturze zanim tegto dokonam. A to nie jest to samo co bym wbil
    *#7370# ??
  • #7 1819571
    DannyM
    Poziom 11  
    NIe ma nic trudnego. Zawsze mozesz poprosic kogos aby wlaczyl telefon - ja tak zrobilem bo tez nie dalem rady sam :d
  • REKLAMA
  • #8 1820869
    flash15
    Poziom 12  
    Cholercia źle napisałeś, albo u mnie inzczej idzie. Zadziałało, ale z zieloną słuchawką.... czyli zielona słuchawka + * + 3 + Power.
    Dzieki w każdym razie.
    pozdrawiam
  • #9 1829757
    matrixs
    Poziom 25  
    Ocena: 314
    Ale możecie mi powiedzieć co daje takie sformatowanie?Dokładnie czy tylko przywraca ustawienia czy czyści całą pamięc i soft jest jak nowy?
  • #10 1829999
    flash15
    Poziom 12  
    Ta operacja kasuje cała zawartość z dysku c: telefonu leca kontakty, wiadomośći i wszystko inne co miałeś zapisane. Tak więc przed sformatowaniem radzę zgrać sobie kontakty i to co najważniejsze, chyba, że chcesz wpisywać kontaktyod nowa i stracić potrzebne dane ;), ale nie sądze. Telefon po tym zabiegu staje się jak nowy, odmłodzony :).
    Pozdrawiam
    Flash15
  • Pomocny post
    #11 1854867
    matrixs
    Poziom 25  
    Ocena: 314
    Polecam ten artykuł. Jest dokładnie opisane co należy zrobić aby sformatować telefon
    Załączniki:
    • formatowanie symbiana.doc (25 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Formatowanie telefonu Nokia 7610, podobnie jak w modelu 6600, polega na przywróceniu ustawień fabrycznych, które nie usuwają języka polskiego dodanego do urządzenia. Proces formatowania można wykonać za pomocą kombinacji klawiszy, np. czerwona słuchawka + * + 3 + włączanie telefonu, choć niektórzy użytkownicy stosują zieloną słuchawkę zamiast czerwonej. Formatowanie usuwa całą zawartość pamięci telefonu, w tym kontakty i wiadomości, dlatego zaleca się wykonanie kopii zapasowej przed zabiegiem. Po formacie telefon działa jak nowy, z odświeżonym oprogramowaniem. Metoda opisana w artykule dostępnym pod wskazanym linkiem jest skuteczna i polecana do Nokia 7610.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA