logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Technik elektryk - gdzie można znaleźć pracę

27 Paź 2016 22:56 2964 6
REKLAMA
  • #1 16022810
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #2 16022820
    motostar
    Poziom 10  
    Ocena: 8
    Wydaje sie ze jest kilka zastosowan. Ja jestem mechanikiem a ostatnio dostalem prace serwisanta agregatow pradotworczych. Serwisuje tylko od strony mechanicznej ale wiedza dobrego elektryka nie do zaplacenia. Moze popatrz w tym temacie. Pozdrawiam

Dodam tylko ze to praca mnie znalazla i z tego sie ciesze bo juz mialem dosyc smarow, fajna praca jezdze od firmy do firmy cos sie dzieje nowi ludzie dobrze placa w tej branzy wiec polecam sie rozejrzec.
  • REKLAMA
  • #3 16023837
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #4 16023859
    Maciek051996
    Poziom 28  
    Ocena: 300
    Pracę jako elektryk znajdziesz w każdej firmie produkcyjnej w dziale utrzymania ruchu , możesz założyć własną działalność i wykonywać instalacje oraz pomiary.
  • REKLAMA
  • #5 16028586
    karolark
    Poziom 42  
    Ocena: 2482
    Maciek051996 napisał:
    Pracę jako elektryk znajdziesz w każdej firmie produkcyjnej w dziale utrzymania ruchu , możesz założyć własną działalność i wykonywać instalacje oraz pomiary.

Żart? na początku to dostanie miotłę i młotek przecinak :cry:
    Każdy nowy tak zaczyna o ile nie ma pleców lub nie jest rewelacyjny - dziłalnośc od razu po szkole - źle koledze zyczysz.
  • REKLAMA
  • #6 16028621
    Maciek051996
    Poziom 28  
    Ocena: 300
    Kolego powiem ci tak ja jestem świeżo po szkole (matura w tym roku) , od 4 miesięcy pracuje w firmie produkcyjnej (branża stalowa , konstrukcje offshore ) . Pracodawca traktuje mnie tak samo jak innych pracowników. Czasy że młody to tylko do miotły to się dawno skończyły. Wiadomo potrzeba troszkę czasu żeby poznać zakład ale potem to już idzie z górki .Na zarobki nie narzekam.
  • #7 16029116
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ Technik elektryk ma wiele możliwości zatrudnienia poza budową, w tym w firmach produkcyjnych w działach utrzymania ruchu. Można również rozważyć założenie własnej działalności gospodarczej, oferując instalacje i pomiary. Współczesne podejście do młodych pracowników w branży elektrycznej uległo zmianie, a nowi pracownicy są traktowani na równi z doświadczonymi kolegami. Warto również rozważyć perspektywy absolwentów techników elektronicznych, którzy mogą mieć lepsze możliwości na rynku pracy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA