Witam. W skrócie. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B6 2002r. W autku było zamontowane radio concert 3. Od początku nie odpalało z kluczyka, nie miało podświetlania klawiszy i wołało o kod za każdym razem. Po przeszukaniu wujka googla wymontowaniu radyjka doszedłem do wniosku ze prawdopodobnie nie było ono oryginalnie zamontowane w tym aucie- w audi sa tylko 2 wtyczki czarna i brązowa (zasilanie i głosniki) a w radiu kostka fakra. Wg naklejki na radiu can wchodził na 2 pinach na wtyczce zasilania których fabrycznie nie było na kostce w instalacji auta. Znów wujek google i... pociągłem cany z climatronika. I Ok- pojawiło się podświetlanie klawiszy, natomiast dalej kicha z właczaniem po zapłonie wyświetlaniem na FIS i ciągłe wpisywanie kodu. ( kod zaczyna sie od zera a wpisywanie od 1 czyli 10 kliknieć na dzień dobry przy 1 cyfrze) Uruchomiłem VAGa i dodałem radio ale bez zmian. Myśle ze to za mało- trzeba cos wiecej zakodować ale nie wiem co i gdzie. Wiec prosze o pomoc. Pal licho FIS i właczanie po zapłonie ale ciagłe wpisywanie kodu doprowadza mnie do szału. Z góry dzieki za sugestie.