logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] DeWALT DCD796D2B czy warto. Potrzebna wkrętarka 1000pln

ciubek 17 Lis 2016 22:01 4380 4
REKLAMA
  • #1 16068975
    ciubek
    Poziom 2  
    Witam
    Poproszę o opinie czy warto kupić DeWALT DCD796D2B. Urządzenie będzie potrzebne przy remoncie nowego m oraz później latem na działce. Co sądzicie o udarze czy da rade w wielkiej płycie i czy wogóle jest przydatne w takiej wkrętarko wiertarce???
    Czy odpuścić i szukać czegoś bez udaru np
    DeWALT DCD791P2 albo Bosch GSR 18 V-EC czy może jakieś AEG.
    Jeśli macie jakieś inne propozycje z wielką chęcią na nie czekam. a najważniejsze budżet do 1000 PLN. Trochę mogę nagiąć oczywiście.

Przepraszam za brak linków do wskazanych ofert ale nie moge jeszcze wstawiać.
    Dziękuje za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 16069136
    mietek440
    Poziom 19  
    Ocena: 196
    Do wiercenia w wielkiej płycie tylko młotowiertarka z sds . Wkrętarka ma udar mechaniczny - będzie szło jak krew z nosa .
  • REKLAMA
  • #3 16070491
    ciubek
    Poziom 2  
    Dziękuje za odp i pomoc. A jakas konkretna propozycje co do modelu wkrętarki czy DeWALT DCD791 będzie dobrym wyborem???
  • REKLAMA
  • #4 16070591
    mietek440
    Poziom 19  
    Ocena: 196
    Przecież ci napisałem w wielkiej płycie tylko i wyłącznie młotowiertarka , żadna wkrętarka czy też wiertarka z udarem mechanicznym , jeżeli jesteś zainteresowany do 1000 zł polecam metabo . Osobiście okoł 10 lat mam metabo uhe 22 multi , teraz kupiłbym Metabo UHEV 2860-2 Quick . Poniżej 1000 kupisz na allegro .
  • #5 17499362
    ciubek
    Poziom 2  
    Witam

Zostal kupiony model BEZ UDARU racja przedmówcy ze sds najlepszy do wielkiej plyty.

Sama wiertarka po dwóch latach użytkowania sprawuje sie całkiem nieźle zarówno jako podreczna do lekkich prac w domu jak i na działce. Skrecanie mebli czy wiercenie w cegle nie stanowi problemu.
    Dwie baterie w zestawie zapewniaja ciągłość pracy.

Jedyny minus to nieraz zacinający sie przelacznik obrotow lewo prawo oraz szybko starty lakier z uchwytu ale moze przypadkiem gdzies otare zostało.
REKLAMA