Witam mam pewien problem czy da się naprawić taką kartę z urwanym najprawdopodobniej tym złotym 1 ząbkiem .. przy wyciąganiu karty chyba to urwałem bo karta chodzi a jest napisane brak sygnału
Nie widać tam nic urwanego. Zdjęcie małe i nieostre, modelu karty nie podałeś.
Wpisz w googla model karty obejrzyj grafiki - na 99% tak ma to wyglądać jak jest u ciebie.
Karta nie chodzi bo nie ma nóg. Kręci się wentylator ale to akurat o niczym nie świadczy.
Jeśli gdzieś tam czego nie widać brakuje pada to da się to naprawić. Ale jak ci pisałem to na 99% nie jest twój problem.
Bez urazy - ale wygląda to tak jakbyś pod żadnym pozorem nie powinien brać się na naprawy komputera - prędzej wycinka lasu W sumie kartę fizycznie uszkodzić jest ciężko - nie widać tam żadnych uszkodzeń?
✨ Użytkownik zgłosił problem z kartą graficzną R9 270X, która przestała działać po urwaniu złotego ząbka podczas wyjmowania. Inni uczestnicy dyskusji zasugerowali, że problem może leżeć w płycie głównej, a nie w samej karcie. Po zamieszczeniu zdjęć, stwierdzono, że urwana część to port SATA, co nie powinno wpływać na działanie karty graficznej. Użytkownik sprawdził kartę w innym komputerze, ale nadal nie uzyskał obrazu, co sugeruje uszkodzenie karty. Ostatecznie, zasugerowano, że naprawa w serwisie może być możliwa, ale niekoniecznie opłacalna. Wygenerowane przez model językowy.