logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak podłączyć radio Proxima MNx do sterownika Bramster? Schematy w załączeniu

1967emil 14 Gru 2016 17:29 5781 2
REKLAMA
  • #1 16126752
    1967emil
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    Witam
    mam problem z podłączeniem radia Proxima MNx do sterownika Bramster nie chcę kombinować żeby czegoś nie uszkodzić dla ułatwienia podaję schematy obydwu urządzeń,jeżeli ktoś móglby mi pomóc będę bardzo wdzięczny
    pozdrawiam
    Witam ,
    radio Proxima działa bez problemów ,dziękuję i pozdrawiam
    Załączniki:
    • Jak podłączyć radio Proxima MNx do sterownika Bramster? Schematy w załączeniu Bramster.jpg (107.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć radio Proxima MNx do sterownika Bramster? Schematy w załączeniu Bramster.jpg (107.83 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Jak podłączyć radio Proxima MNx do sterownika Bramster? Schematy w załączeniu radio garaż.png (110.06 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 16126978
    tapczan0
    Poziom 22  
    Ocena: 170
    Nie zapomnij o dołączeniu anteny!
  • #3 16127103
    1967emil
    Poziom 2  
    Ocena: 2
    tapczan0 napisał:
    Nie zapomnij o dołączeniu anteny!

Wielkie dzięki,jutro spróbuję podłączyć w/g Twojej sugestii,i napiszeęczy działa
    Pozdrawiam Emil
REKLAMA