logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować nowy Android na LG L7 P700? Krok po kroku

sloniczu1407 22 Gru 2016 19:11 1050 2
REKLAMA
  • #1 16143559
    sloniczu1407
    Poziom 8  
    Ocena: 3
    Witam !
    Ostatnio uszkodziłem mojego LG L90 i musiałem wrócić do starego niezawodnego LG L7 P700 :)
    Problem jest taki że chciałbym odświeżyć go trochę ;) . Słyszałem że ROOT trochę pomoże , więc wyłapałem poradnik jak zrootować telefon programem ''RootKing'' . Zrobiłem wszystko tak jak kazali ale na razie nie widać żadnej różnicy w telefonie. Kolega podpowiedział mi żebym wrzucił nowy system , nowszy i lepszy . Chciałbym się za to zabrać , ale w internecie są same poradniki nie po polsku . Więc proszę tu użytkowników o pomoc , od czego zacząć i na czym skończyć . Mam do dyspozycji , Kartę Pamięci , Kabel USB , PC z internetem jak by był potrzebny . Zależy mi na jak najlepszym , najnowszym systemie dla mojego LG . Proszę o Pomoc . Pozdrawiam :D
  • REKLAMA
  • #2 16162738
    Cichy21a
    Poziom 1  
    Powiem tyle że dzięki "RootKing" zepsułeś sobie telefon sam mam ją zainstalowaną i po wczorajszym wyłączeniu telefonu i uruchomieniu go dzisiaj jest problem z uruchomieniem ekranu głównego niemożna zrobić hard resetu itd. Jeżeli nie masz tego problemu radze odinstalować "RootKing" i zrobić hard reset.
REKLAMA