logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG L7 P700 - Problem z uruchomieniem po graniu nowego systemu

zearid 17 Lis 2017 10:07 531 2
  • #1 16829305
    zearid
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Witam. wpadł mi w ręce stareńki LG L7.
    Chcąc wgrać CM wgrałem mu nowy ROM przez KDZ (nowszy niż był lecz też v20).
    Rom strasznie mulił lecz działał. Na niego przez recovery wrzuciłem ROM z CM10 + potrzebny plik z V10.
    Wszystko pięknie poszło lecz CM, poza menu itp, działał tragicznie. Np pobieranie czegoś ze sklepu ruszało po np 10min faktycznie, podobnie przy próbie włączenia czegoś z YT.
    Stwierdziłem wówczas, że wrócę do STOCKa przez KDZ.
    V10 żadne nie poszło, wywalało błędy i telefon tkwił w EM. V20 z CWM i ROOT wgrywało zazwyczaj lecz telefon startował, pojawiała się pierwsza animacja LG + dźwiek i po tym tkwił na logo.
    Nie mogąc nic zrobić wgrałem rom narzędziem LG, pobrało najnowszy brandowany soft z ich serwerów, wgrało bez problemów i sytuacja ta sama.
    Pojawia się logo LG, po nim PLUS z dźwiękiem i na tym koniec. Telefon cały czas wyświetla logo plusa i się trochę grzeje w górnej części i tyle.
    Ktoś wie co jest nie tak i jak z tego wybrnąć?
    Pierwszy raz tak mam z jakimkolwiek tel w którym zmieniałem soft (wcześniej zawsze dawało się coś zrobić na bardzo rożnych markach tel i tabletów)
  • #2 16829776
    TomekxD
    Poziom 29  
    Ocena: 190
    Wipe zrobiles? Jak wgrales tego kdz?
  • #3 16830004
    zearid
    Poziom 15  
    Ocena: 9
    Ostatecznie jakimś cudem udało się uruchomić HR.
    Wipe bez Recovery lub kiedy nie da się w nie wejść jest trudny ;]
REKLAMA