Witam mam w/w monitor i od jakiegos czasu zrobilo sie cos w rodzaju jak by zmienic rozdzielczosc na wyzsza niz jest w stanie obslugiwac znaczy sie paski drobne poziome gesto bardzo tak ze nie daje sie nic odczytac nigdy nie mialem takiej usterki w monitorze wiec polegam na pomocy ludzi z tematu monitorow brak jest mozliwosci regulacji w monitorku sa takie uklady scalone jak uklad tda9302h podstawialem nic to nie zmienilo
tda9302h
lm2406t
stv7778
mtv005n
um68p60
ka358
moze takie dane beda w stanie cos pomoc przy diagnozie dzieki wielkie i zycze milego dnia
Po zmianie rozdzielczosci nic sie nie poprawiło podstawiłem rowniez uklad stv7778 co prawda na zamiennik ale to rowniez nic nie zmienilo uklad jaki podstawiłem to TDA9103 przelutowałem gniazdo przewodu i sprawdzilem przewodnosc wszystko wskazuje ze gniazdo i kabel sa ok prosze o dalsze instrukcje pozdrawiam
tda9302h
lm2406t
stv7778
mtv005n
um68p60
ka358
moze takie dane beda w stanie cos pomoc przy diagnozie dzieki wielkie i zycze milego dnia
Po zmianie rozdzielczosci nic sie nie poprawiło podstawiłem rowniez uklad stv7778 co prawda na zamiennik ale to rowniez nic nie zmienilo uklad jaki podstawiłem to TDA9103 przelutowałem gniazdo przewodu i sprawdzilem przewodnosc wszystko wskazuje ze gniazdo i kabel sa ok prosze o dalsze instrukcje pozdrawiam