logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

GameGuru - gra utworzona w GameGuru nie działa błąd przy ładowaniu gry

Mateusz57698 08 Sty 2017 23:14 834 1
REKLAMA
  • #1 16184455
    Mateusz57698
    Poziom 7  
    Ocena: 36
    Witam
    Mam problem z programem GameGuru Zakupionym na Steam
    Otóż mój problem polega na tym gdy grę przeniosę do formy normalnej czyli Standalone
    to po uruchomieniu jej i kliknięciu start games podczas ładowania wyskakuję następujący błąd który daję na zdjęciach.
    Dodatkowo dodaje screeny z programu GameGuru może ktoś zobaczy problem w skrypcie do dźwięku.

PS: Dodałem zdjęcia w załączniku ponieważ jak Klikałem Dodaj zdjęcie to nie chciało mi się załadować okno tylko pisało " Czekam na obrazki.elektroda.pl...." i tak w nieskończoność.

Jeśli dodałem temat na złym forum proszę o przeniesienie.
    Załączniki:
    • GameGuru - gra utworzona w GameGuru nie działa błąd przy ładowaniu gry GameGuru2.jpg (286.55 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GameGuru - gra utworzona w GameGuru nie działa błąd przy ładowaniu gry GameGuru.jpg (483.25 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • GameGuru - gra utworzona w GameGuru nie działa błąd przy ładowaniu gry GRA SCR1.jpg (694.52 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
REKLAMA