logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Problem z padem Natec PV59 - Gałka ustawiona centralnie, postacie skręcają.

klatwasprzetowa 24 Sty 2017 21:00 1632 1
REKLAMA
  • #1 16225372
    klatwasprzetowa
    Poziom 1  
    Kupiłam dzisiaj Pada Natec Genesis PV59. Pierwsze odpalenie i sprawdzenie na byle jakiej grze - działa. Zainstalowałam inną gre do której zresztą pada kupiłam - działa. Zostawiłam go na biurku na jakąś godzinę, może dwie. I nagle przestał działać. Naciskam guzik z logiem firmy, diody migają jak szalone. Naciskam jeszcze raz - migają szybciej. Ponownie - wolniej. Restartuje kompa - wszystko wydaje się działać. Ale po jakimś czasie postacie w grach same skręcają na skos w lewy dół. Guziki nie chcą reagować zawsze. Czytam, próbuje windowsowej kalibracji, windows pokazuje właśnie że lewa gałka jakby była cały czas skierowana w lewy dół mimo że jest ustawiona centralnie! Niby skalibrowałam, niby wszystko pokazywało się na kalibracji ok ale w grach nadal to samo. Restart nic nie dał, zmiany portów też. Nie wiem o co może chodzić. Dodam że mam pecha do sprzętu i niemal zawsze jak coś kupie to muszę to wymieniać bo jest uszkodzone. Dlatego mnie zastanawia czy znowu nie pędzić do sklepu? Jeszcze go pewnie sprawdzę na kompie chłopaka, tym bardziej że na początku pad działał. Jakieś pomysły?
  • REKLAMA
  • #2 16226632
    actin
    Poziom 34  
    Ocena: 797
    Możliwa wada fabryczna. Oddaj na gwarancję jeśli masz możliwość.
REKLAMA