logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Dane techniczne i możliwość podłączenia discmana do PIONEER KEH-M5002

ShoRTek 19 Lip 2005 22:35 2176 7
REKLAMA
  • #1 1666158
    ShoRTek
    Poziom 11  
    Witam

czy może ktoś ma JAKIEKOLWIEK dane na temat radia jak w temacie?? owszem jest to "dziadek" ale jakoś nie mogę nic na jego temat znaleźć :| chciałbym też się dowiedzieć czy istnieje w ogóle możliwość podłączenia do niego discmana.

pozdrawiam ShoRTek
  • REKLAMA
  • #2 1666733
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Zawsze istnieje, najprościej przez modulator albo trudniesza przeróbka z wejściem liniowym.

SławeK
  • REKLAMA
  • #3 1668004
    ShoRTek
    Poziom 11  
    dzięki za odp.
    a czy może wiesz, gdzie można dostać coś na jego temat (instrukcja, schemat) ????????
  • REKLAMA
  • #4 1668037
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 914
    Masz internet toi go użyj do szukania. Poszukaj gotowych na allegro, tak będzie najprościej.

SławeK
  • REKLAMA
  • #5 1671253
    ShoRTek
    Poziom 11  
    jakby Ci to.... napisać... już szukałem :|
    myślałem, że może tu ktoś ma szerszą bazę dokumentacji, bo trzeba przyznać że wyjątkowo trudno na temat tego modelu coś znaleźć. babka z pioneera napisała mi tylko BARDZO podstawowe dane tech. i dodałą że o instrukcji mogę tylko pomarzyć:!::!:, bo nie może mi jej wysłać :cry:
  • #6 1671629
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1327
    Radio z roku 1990, mam nawet ten model w katalogu, steruje zmieniaczem Pioneera M-Bus, trybu AUX nie wyciszniesz z niego.
  • #7 1671666
    gobio
    Poziom 24  
    Ocena: 26
    Proponuje zamiast discmena podłączyć orginalną zmieniarkę M-Bus np.CDX-M40 lub CDX-M30 .
    Można je już dostać za bardzo przystępną cenę.(do 100zł)
    Komfort i jakość dużo lepsza niż przy współpracy z discmenem.
    Jutro postaram Ci przesłać jakieś dane i opis obsługi tego radioodtwarzacza.
  • #8 1678977
    ShoRTek
    Poziom 11  
    dzięki!! :D rozwialiście wswzystkie moje wątpliwości :)

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Pioneer KEH-M5002 to radio samochodowe z około 1990 roku, które steruje zmieniaczem Pioneer M-Bus. Nie posiada dedykowanego wejścia AUX, co utrudnia bezpośrednie podłączenie discmana. Możliwe jest jednak podłączenie discmana przez modulator FM lub modyfikację z wejściem liniowym. Zalecane jest użycie oryginalnej zmieniarki M-Bus, np. Pioneer CDX-M40 lub CDX-M30, które oferują lepszą jakość i komfort użytkowania, a ich cena jest przystępna. Dokumentacja i instrukcja do KEH-M5002 są trudne do zdobycia, producent nie udostępnia szczegółowych materiałów technicznych.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA