Przyniosłem od znajomego ze sklepu taki telefon na wypróbowanie. Komisowy.
No i wszystko wydaje się być ok - jak na moje potrzeby.
Niestety - jest jeden feler.
Nie udaje się nagrywanie rozmów przy pomocy programów typu Call Recorder.
Zainstalowałem ich kilka (również te co mają być do Samsunga) i problem jest ten sam.
Rozmowa się nagra - ale przy odtwarzaniu leci ze 20 razy szybciej co brzmi nawet śmiesznie, chociaż mnie wcale nie do śmiechu. Brzmi to jak przewijanie taśmy magnetofonowej na podsłuchu.
Na tym drugim telefonie, z którego dzwonię, i na który dzwonię, rozmowy na Call Recorderze nagrywają się dobrze.
Dyktafon. na ten przykład, tworzy foldrer i zapisuje nagranie na karcie SD.
Skype i Zoiper od internetowego telefonu stacjonarnego, też ładnie zapisują rozmowy.
Rozmowy przez sieć GSM muszą mi się nagrywać i bez tego się nie obejdę.
Czasem dzwonię do różnych instytucji z różnymi sprawami, pytaniami, ktoś mi coś mówi, tłumaczy, i nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać. Czasem muszę sobie odsłuchać i przypomnieć. To info dla userów śledczych.
W wynikach wyszukiwania w google jest dużo o tym problemie po angielsku.
Call Recorder i Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 często przewijają się w wynikach. Ale durny AVG Free połowy stron nie pozwoli otworzyć a i z tłumacza google niewiele się dorozumiem.
Może ktoś zetknął się z tym problemem, to proszę o radę.
Tamten drugi telefon, który działa dobrze, nie ma G3 i dlatego szukam następnego telefonu z G3.
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts7580/
Dziękuję, pozdrawiam
No i wszystko wydaje się być ok - jak na moje potrzeby.
Niestety - jest jeden feler.
Nie udaje się nagrywanie rozmów przy pomocy programów typu Call Recorder.
Zainstalowałem ich kilka (również te co mają być do Samsunga) i problem jest ten sam.
Rozmowa się nagra - ale przy odtwarzaniu leci ze 20 razy szybciej co brzmi nawet śmiesznie, chociaż mnie wcale nie do śmiechu. Brzmi to jak przewijanie taśmy magnetofonowej na podsłuchu.
Na tym drugim telefonie, z którego dzwonię, i na który dzwonię, rozmowy na Call Recorderze nagrywają się dobrze.
Dyktafon. na ten przykład, tworzy foldrer i zapisuje nagranie na karcie SD.
Skype i Zoiper od internetowego telefonu stacjonarnego, też ładnie zapisują rozmowy.
Rozmowy przez sieć GSM muszą mi się nagrywać i bez tego się nie obejdę.
Czasem dzwonię do różnych instytucji z różnymi sprawami, pytaniami, ktoś mi coś mówi, tłumaczy, i nie jestem w stanie wszystkiego spamiętać. Czasem muszę sobie odsłuchać i przypomnieć. To info dla userów śledczych.
W wynikach wyszukiwania w google jest dużo o tym problemie po angielsku.
Call Recorder i Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 często przewijają się w wynikach. Ale durny AVG Free połowy stron nie pozwoli otworzyć a i z tłumacza google niewiele się dorozumiem.
Może ktoś zetknął się z tym problemem, to proszę o radę.
Tamten drugi telefon, który działa dobrze, nie ma G3 i dlatego szukam następnego telefonu z G3.
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gts7580/
Dziękuję, pozdrawiam